Скандали навколо дружини британського престолоспадкоємця принца Гаррі герцогині Сассекської Меган Маркл не вщухають. Цього разу у центрі уваги опинилась її сестра, яка намагалась потрапити до королівського палацу на побачення з родичкою, та марно.

Про це пишуть британські ЗМІ.

Як з'ясувалося, зведена сестра Меган Маркл, 53-річна Саманта давно наполягала на зустрічі з дружиною принца, проте королівська родина залишала її прохання без уваги. І ось нарешті жінка наважилась приїхати до Британії, втім їй швидко вказали на двері, як тільки вона наблизилась до Кенсингтонського палацу.

Меган Маркл з мамою

Раніше її представники вислали до палацу листа із запитом на зустріч сестер. Вони висунули ультиматум: Меган повинна вислати родичці офіційне запрошення – у противному випадку та все одно приїде.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Свою загрозу Саманта виконала, однак наблизитись до членів королівської родини їй не вдалося. Жінку вивели під руки з будівлі кілька офіцерів. За словами очевидців, Саманта голосно кричала і пручалася поліції.

принц Гаррі та Меган Маркл

Крики не допомогли, і Саманта вирішила зняти стрес за допомогою шопінгу. Вона пішла в найближчий магазин і накупила купу сувенірів з символікою королівської сім'ї – у тому числі маски принца Гаррі і Меган Маркл.

Згодом стало відомо, що зустрітися з герцогинею Сассекською хотів її батько Томас, втім, як заявила Саманта, він "занадто сором'язливий, щоб зробити перший крок", тому приїхала лише вона.

Також родичка Маркл звинуватила журналістів у спекуляціях, мовляв, вони лише роздувають багаття та поширюють чутки, але ніяк не сприяють зустрічі герцогині з родичами.

Нагадаємо, сестра Меган Маркл розповіла правду про дружину принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі та Меган Маркл покинули Великобританію. До кінця жовтня вони мають відвідати чотири країни з вадивою місією.

Також Знай.ua писав про те, що кожен член королівської родини обрав для себе ідеальну дієту та суворо притримується її. Дізнайтеся про особливості харчування британського монарха та сленів його родини.

Дивіться: принцеса Євгенія виходить заміж