17-річна дочка російського опозиціонера Олексія Навального Дарина запустила власну Ютьюб-шоу "Голос мого покоління".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Вона відразу ж розповіла, що шоу буде повністю присвячене тому, що "відбувається у головах російської молоді".

Також вона розповіла, що нова програма показуватиме діалог ведучої та хлопцями, які представляють різний соціальний клас. Всі вони говоритимуть про свої політичні поглади та діляться своєю думкою про майбутнє Росії.

"Я роблю дослідження, яке називається "Голос мого покоління", в якому я поговорю з різними хлопцями мого віку. Я поговорю з учасником протестних акцій, молодим прихильником Путіна, "мажором", тим, хто не з багатої сім'ї. Звичайно, це ще не справжнє соціологічне якісне дослідження, але моя спроба наблизитися до нього", - говорить Дар'я Навальна.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У свою чергу звичайні користувачі мережі по різному сприйняли такі наміри доньки головного опозиціонера Росії Олексія Навального. Зокрема, дехто порівнює її з Юрієм Дудем через надмірну схожість, інші ж підтримали Дарину.

Разом з тим варто відзначити, що Симоновський суд Москви призначив опозиціонеру з Росії Олексію Навальному адміністративний арешт на строк до 20 діб. Таку інформацію повідомляють російські ЗМІ.

Термін адміністративного арешту буде стартувати з 6 ранку 24 вересня.

До цього правоохоронці склали на опозиціонера адміністративний протокол за частиною 4 статті 20.2 КоАП (порушення при проведенні мітингу, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людини або майну).

Нова адміністративна справа має пряме відношення до заворушень 9 вересня проти пенсійної реформи, в ході яких Навальний був у спецприймальнику.

Політик був визнаний винним у публікації анонсу акції 7 серпня, а також твітів і відео 24 серпня. Як вважає суддя, Навальний організував акцію.

Російський опозиціонер Олексій Навальний був арештований відразу ж після виходу з-під арешту 24 вересня в Москві.

Нагадаємо, Навальний вийшов на хвилинку й сів назад.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі викрили афери Собчак.

Також "Знай.ua" писав, що Жириновський вляпався у "фекальний" скандал.

Палац, на який заборонено дивитися