Росіяни увійшли в трійку рейтингу найнепривабливіших чоловіків разом з мешканцями Польщі та Великобританії. Про це свідчить статистика сайту знайомств BeautifulPeople.com, відомого як "Клуб красивих людей", пише газета Metro.

На сайті діє свого роду фейс-контроль: стати членом клубу можна тільки зі схвалення діючих учасників протилежної статі, які виносять вердикт по фотографії і короткому опису. Британці, росіяни та жителі Польщі опинилися в меншості: допущеними в клуб виявляються лише дев'ять відсотків з них.

Найкрасивішими були визнані жителі Швеції (60 відсотків схвалених), Бразилії (41 відсоток) і Данії (40 відсотків).

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Серед жінок найпривабливішими були визнані жительки Норвегії (70 відсотків), Швеції (62 відсотка) та Ісландії (61 відсоток).

Також адміністрація BeautifulPeople.com повідомила про відкриття в Лос-Анджелесі ресторану "Тільки для красивих". Фейс-контроль на вхід у заклад буде здійснювати ціле журі з тренерів, зірок, моделей і акторів.

Ще з 2016 року Україна входить в ТОП-5 країн, де мешкають найпривабливіші жінки, випередивши росіянок (Росія зайняла 10-ий рядок у рейтингу) за рейтингом BeautifulPeople.com.

"Ви будете раді дізнатися, що жінки з України є одними з найкрасивіших у світі. Не повірите, але більше 60 відсотків анкет від українок отримують схвалення. І це неймовірно високий показник, який істотно вище ставить українських жінок над російськими", - сказав директор сайту Ходжа.

Нагадаємо, напевно кожен з вас чув безліч компліментів щодо української мови, адже багато хто не знає про те, що вона є однією з наймелодійніших мов у всьому світі. Днями в мережі з'явилися нові дані, які підтверджують це, повідомляє Рада Європи.

26 вересня на честь Європейського дня мов був складений рейтинг найбільш популярних мов серед європейського населення. Українська мова зайняла 8 місце.

Нагадаємо, названі три міста України, які потрапили в рейтинг найбільш кримінальних у світі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українська мова зайняв почесне місце серед населення Європи.

Знай.uа писав, що український університет вперше потрапив у світовий рейтинг.