Україна потрапила до нового рейтингу складеного аналітиками Світового банку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, експерти поставили Україну на 50 місце у відповідному рейтингу серед більше півтори сотні країн.

"Україна посіла п'ятидесяте місце з 157 країн Індексу розвитку людського капіталу-2018", - йдеться в доповіді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також варто відзначити, що Україна набрала 0,65 бали з максимальних 1, що трішки вище ніж середній по світу. Крім того відомо, що при визначенні індексу людського капіталу враховуються наступні складові: рівень освіти в країні, професійної підготовки, працевлаштування та занятности, тривалості життя.

Наразі вже відомо, що у першу десятку країн потрапили Сінгапур, Китай, Фінляндія, Південна Корея, Австралія, Ірландія, Нідерланди та Канада.

Разом з тим варто відзначити, що популярний американський фінансово-економічний журнал Forbes представив рейтинг компаній—кращих роботодавців у світі.

Перші три рядки зайняли американські компанії: Alphabet (холдинг, що володіє декількома компаніями, що раніше належали Google Inc., і самій Google Inc. у тому числі), Microsoft і Apple. Про це повідомляється на сайті Forbes.

У першу десятку також увійшли: Walt Disney (США); Amazon.com (США); CNOOC (Гонконг); Daimler (Німеччина); Kasikornbank (Таїланд); Celgene (США), BMW (Німеччина).

Раніше ми писали, що експерти з авторитетного американського фінансово-економічного журналу Forbes склали рейтинг топ - 25 держав, де проживає найбільше мільярдерів

У результаті виявилося, що на нашій планеті (по Всесвіту даних поки немає) проживає 36 мільйонів мільйонерів і тільки дві тисячі мільярдерів. Цікавий той факт, що кожен четвертий мільярдер проживає у США, а кожен двадцятий - в Російській Федерації.

Нагадаємо, кримінальні пики російських чоловіків очолили рейтинг антикраси.

Як повідомляв "Знай.ua", Медведєв злякався послання Сергія Бодрова з того світу.

Також "Знай.ua" писав, що український паспорт завоював нове місце в престижному рейтингу.

Рейтинг армій світу: чому Україна - на 29 місці