У Володимирському централі - російській в'язниці для особливо небезпечних злочинців у місті Володимирі, Росія, близько 20 засуджених порізали вени через незгоду з етапуванням ІК-3 міста Владымыр. Про це написав у Facebook керівник петербурзького відділення "Комітету за громадянські права" Борис Пантелєєв.

"Ця установа (ІК-3, - ред.) судячи з численних заяв родичів засуджених та звільнених з місць ув'язнення, є "катувальною колонією", в якій засуджених б'ють, знущаються, вбивають (зокрема, було убито засудженого Гіра Авакімяна), ґвалтують…", - написав правозахисник.

Він додав, що інформація про розтин вен перевіряється, до відома поставлений уповноважений з прав людини у Володимирській області. Правозахисники готують відповідне звернення до ФСВП Росії.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ця не просто акція протесту — жест відчаю", — пояснив правозахисник.

Відзначимо, що на момент публікації новини офіційного підтвердження або спростування інформації не надходило.

Уповноважений з прав людини у Володимирській області Людмила Романова заявила, що вже 12 жовтня вона може відвідати ФКУ Т-2 Володимирський централ, щоб перевірити повідомлення про заподіяння собі травм ув'язненими, передає ТАСС.

"Начальник колонії стверджує, що не було ніяких "розкриттів" та 20-ти порізавших себе ув'язнених, але я продовжую перевіряти інформацію. І однозначно сказати "ні" поки не можу. Завтра, можливо, туди навіть з'їжджу", - зазначила Романова.

Раніше ми повідомляли, що співробітники Генеральної прокуратури України "провідали" в'язницю "Вінницька установа виконання покарань №1".

Правоохоронцями були виявлені ознаки тортур.

У ГПУ заявили, що громадянина, у якого виявлено серйозні проблеми зі здоров'ям, помістили у непридатне для життя приміщення: без світла, води, одягу, засобів особистої гігієни, належного медичного обслуговування та в антисанітарних умовах.

Нагадаємо, звірячі тортури в українських в'язницях потрапили на камеру.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, что гарячі дагестанські хлопці загрожують нареченому Насті Івлеєвої.

Знай.uа повідомляв, що Британія змусить Путіна довго і болісно відповідати за всі гріхи.