Компанія Tesla здивувала прихильників неочікуваною маркетинговою стратегією із запуску нового проекту.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на прес-службу компанії.

Днями у Tesla анонсували заявку на патент торгового знака під назвою Teslaquila. Компанія буде реалізовувати міцний спиртний напій текіла.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

До слова, вперше назва Teslaquila з'явилася в контексті жарту глави компанії Ілона Маска. Глава Tesla і Spacex розмістив в Twitter знімок, на якому лежав, прихилившись до боці автомобіля Model 3 з шматком картону з написом "Банкрут".

Таким чином він саркастично відреагував на публікації про проблеми з випуском Model 3 і розорення компанії. Пізніше він опублікував фото пляшки з етикеткою Teslaquila.

Нагадаємо, пост голови ради директорів Tesla може зайняти головний виконавчий директор 21st Century Fox Джеймс Мердок. Про це повідомляє авторитетне джерело Financial Times.

За інформацією газети, на посаду Ілона Маска розглядається відразу кілька кандидатур, однак Мердок є фаворитом. Варто зазначити, що саме він вже знає, як все влаштовано в компанії, так як займає посаду радника директора Tesla.

У свою чергу, Маск написав у своєму Twitter, що інформація газети невірна. Подивимося, хто виявився правий, так як Маск часто буває дуже запальним, особливо у соцмережі Твіттер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, глузування Ілона Маска над Комісією з цінних паперів і бірж США, які він опублікував у Twiiter, спричинили падіння акцій Tesla.

Акції Tesla впали на 7%. Нагадаємо, що раніше Ілон Маск вже виплатив цій Комісії штраф розміром у 20 мільйонів доларів. Про це стало відомо завдяки повідомленню американської біржі Nasdaq.

"Комісія по збагаченню шортселлеров (Shortseller Enrichment Commission, SEC) робить неймовірну роботу. Зміна назви їм підійде", – написав Маск у своєму Twitter.

"Short selling" – це англомовний біржовий термін для продажу без покриття, яку також називають "шорт", короткою позицією або грою на пониження.

Ілон Маск
Ілон Маск


Також Знай.ua писав про те, що американцям набридла довготривала оренда російських космічних "плацкартних" кораблів.