На днях користувачі у соцмережі звернули увагу на дивну публікацію в смоленській газеті, в якій гарну погоду в регіоні пов'язали з прольотом над регіоном літака президента Росії Володимира Путіна. Про це написали на сторінці Ехо Москви в Facebook.

Путін пролетів над регіоном на зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

"…жителі Смоленська відзначили, що в регіоні виглянуло сонце і встановилося тепло", — написала "Народна газета".

Зазначається, що видання докладно перерахувало райони, над якими пролетів літак Путіна. При цьому вони уточнили, що не знають, дивився Путін під час польоту на землю. Уточнення тільки додало публікації абсурдності.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Смоленская газета связала хорошую погоду в регионе с пролетом самолета Владимира Путина. После того, как президент...

Geplaatst door Эхо Москвы op Vrijdag 12 oktober 2018

Варто відзначити, Володимир Путін і його білоруський колега Олександр Лукашенко провели двосторонню зустріч.

Лукашенко подякував путіну за візит в Могильов, зазначивши, що це "місто більше російське, ніж білоруське".

Путін висловив впевненість, що форум і зустріч будуть корисні для розвитку відносин двох країн.

Раніше, у Києві, на Софіївській Борщагівці встановили пам'ятник президенту РФ Володимиру Путіну. Повідомляється, що "головний ватник світу" знаходиться в навкарачки, підпираючи своєю п'ятою точкою ліхтарний стовп. Фото пам'ятника показав telegram-канал ГК.

Нагадаємо, під час засідання ПАРЄ стався дуже цікавий інцидент. Напевно, всі знають жартівливу пісню про російського президента. Саме вона прозвучала нещодавно у стінах залу засідань.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, днями президента Росії Володимира Путіна, знову викрили у махінаціях з власним зростанням. Стилісти не раз вже придумували різні хитрощі, щоб невисокий політик виглядав вище на офіційних фотографіях.

Також портал "Знай.uа" писав, у Пентагоні повідомили про масштабну витоку персональних даних, яка, ймовірно, сталася в результаті зухвалої атаки хакерів.