Російський опозиційний політик Олексій Навальний вийшов із спецприймальника після 50 діб адміністративного арешту.

Про це повідомляє Навальний Live в Twitter.

Відомо, що він отримав доволі великий термін через організацію протестних мітингів проти збільшення пенсійного віку у Росії.

Варто відзначити, що Навального з будівлі спецприймальника зустрічали кілька журналістів та співробітників його штабу. Відразу ж після виходу опозиціонер подякував усім за підтримку та передав привіт.

Крім того він відзначити, що за практично два місяців перебування у спецприймальнику російський режим Путіна "остаточно деградував"

Нагадаємо, в кінці серпня суд призначив Навальному арешт за участь в акції Страйк виборців, яка пройшла 28 січня. Його затримали по дорозі на дачу і склали протокол за частиною восьмою статті 20.2 КоАП (повторне порушення правил проведення мітингу), за що він відбув 30 діб арешту в спецприймальнику.

Разом з тим варто відзначити, що мережа шаленіє від романтичного відпочинку президента РФ Володимира Путіна, керівника ФСБ Бортникова та глави Міноборони Шойгу.

Так, на офіційному веб-порталі Кремля був оприлюднений фотозвіт відпочинку Путіна з Бортниковим та Шойгу у Республіці Тива. На знімках, які опублікував Кремль, видно, як він подорожує по горах, катається на катері і вивчає тувинські ліси.

Варто відзначити, що ці карди відразу ж стали основою для смішних фотожаб, які заполонили соціальні мережі.

Зокрема, господар Кремля фактично відразу ж став героєм таких фільмів, як "Залізна людина", "Горбата гора", "Люди в чорному". Крім цього, користувачі відзначили, що при можливості, Путін змусив би навіть траву і каміння платити податки до бюджету, бо прості росіяни і так живуть за межею бідності.

Користувачі соцмереж не могли обійти стороною і мем про Навального, де він похмуро поїдає локшину швидкого приготування, тому додали його в одну з фотожаб.

Нагадаємо, вслід за батьком Дар'я Навальна відкрила своє шоу.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін офіційно підписав закон про збільшення пенсійного віку.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст назвав справжні імена Путіна та "компанії".

Журналіст назвавши справжні імена Путіна та "компанії"