Автор коміксів "Зоряні війни" повідомив, що його звільнив Marvel за непристойні пости в Twitter.

"Сьогодні мені подзвонили. Мене звільнили. З-за негативу і вульгарності моїх твітів", - сказано в повідомленні.

Новеліст і автор коміксів "Зоряні війни" Чак Вендиг розповів про те, що його звільнив Marvel Comics за його повідомлення в Twitter, які компанія визнала вульгарними. Про це він написав у своєму Twitter.

Після того, як скандальний Бретт Кавано, якого дві жінки звинувачували в домаганнях, був затверджений членом Верховного суду, Чак Вендиг в Twitter запустив онлайн обговорення. У серії твітів він різко висловився, що сенатори-республіканці можуть "з'їсти чобіт, покритий екскрементами".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вже після звільнення за непристойні твіти, автор коміксів зазначив, що його звільнення, ймовірно, буде вважатися перемогою для руху Comicsgate, яке на даний момент турбує письменників, які прагнуть робити комікси більш инклюзивными.

При цьому сам Вендінг раніше зіткнувся з натовпом Comicsgate, різними формами переслідування і критики після того, як в його книзі "Зоряні війни: Наслідки" були представлені ЛГБТ персонажі.

Автор продовжував працювати над проектами "Зоряних воєн" і почав успішно писати комікси. І в се це в той момент, коли переслідування погіршувався. І його звільнили за твіти у соціальних мережах незабаром після оголошення серії Shadow of Vader, що застало його зненацька.

За словами Вендингу, редактор заявив, що у його Twitter є "занадто багато політики, занадто багато вульгарності, занадто багато негативу, на його думку".

Неофіційні джерела повідомляють, що частково Вендингу могли звільнити за його політичні погляди. У той же час, рух Comicsgaters і їх праві союзники вже відзначили звільнення як чергову перемогу.

Нагадаємо, зірка "Месників" щедро обклала провідного російським матом. Елізабет Олсен так выматерилась, що у всіх зів'яли вуха.

Як повідомляв "Знай. ua", новий трейлер "Аквамена" підірвав мережу.

"Знай. ua" писав, що з'явився шедевральний трейлер нової частини франшизи. Дія "Темного Фенікса" розгорнеться в 1992 році, майже через десятиліття після "Апокаліпсису".