Виявилося, що розумний годинник Apple Watch, який носив саудівський журналіст Джамаль Хашкаджі, зафіксували момент вбивства. Про медіафайли на яблучному гаджеті турецькій владі повідомила наречена Хашкаджі Хатидже Дженгіз.

Про це стало відомо завдяки повідомленню турецького видання Sabah.

"Apple Watch записали голоси. Перед тим, як відправитися в консульство Саудівської Аравії Хашкаджі залишив мені свій телефон", - заявила жінка.

Записи, які Apple Watch зробили в ході спілкування журналіста з представниками установи, згодом автоматично були переправлені на смартфон Хашкаджі, а пізніше були збережені в його акаунті в хмарному сховищі Apple iCloud. Вони, за інформацією видання, свідчать про те, що в консульстві саудівський журналіст був допитаний, підданий тортурам, а потім - убитий.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проте повідомляється, що на телефоні і в iCloud збереглися не всі аудіофайли. Виявивши після смерті Хашкаджі, що Apple Watch вели диктофонний запис, люди, які розмовляли з журналістом, спробували розблокувати годинник за допомогою пароля. У підсумку зробити це їм вдалося за допомогою відбитка пальця Хашкаджі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові чоловік після сварки вбив товариша по чарці, відрізав йому голову, а на наступний день почав варити шматки м'яса та їсти їх.

Зараз вже відомо, що загиблим виявився 45-річний місцевий житель, який перебував у розшуку. Відомо, що спочатку він працював інспектором патрульної поліції, проте не пройшов переатестацію і був звільнений.

Варто нагадати, що 28-річну модель Келсі Квейл було застрелено за кермом власного автомобіля. Інцидент стався в штаті Джорджія. Вбивство молодої дівчини спричинило масову аварію.

Квейл, як завжди, пішла на роботу о сьомій ранку 8 жовтня. В результаті пострілу в шию вона втратила керування. Неконтрольований автомобіль виїхав на зустрічну смугу і протаранив ще три машини.

Нагадаємо, хворий на шизофренію по-звірячому розправився з рідною матір'ю.

Як повідомляв Знай.uа у вбивстві відомої журналістки звинуватили душевнохворого.

Знай.uа писав, убив через капелюх: сина зірки "Інтернів" звільнили в залі суду.