Слова американського лідера Дональда Трампа в інтерв'ю CBS не потрібно сприймати буквально: заява взагалі не означає, що глава Білого дому вважає можливою причетність Володимира Путіна до отруєнь та вбивств.

Про це прес-секретар кремлівського засідателя Дмитро Пєсков заявив у понеділок, 15 жовтня, під час зустрічі з журналістами.

"Ви, знаєте, я не став би давати оцінку, що Трамп допустив можливість і так далі, як ми читаємо в багатьох ЗМІ. Тут, напевно, потрібно до лінгвістичних особливостей ставитися гнучко, іншої відповіді, зрозуміло, що бути не могло", - заявив Пєсков.

Путінський поплічник підкреслив також, що "ніяких прямих звинувачень президент США не озвучував".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Так і будь-яких підкріплених хоч якимись аргументами і, тим більше, доказами звинувачень не може існувати у відношенні президента Росії. Тому так ми до цього ставимося", - впевнено заявив Пєсков.

Нагадаємо, колишній посол США в Росії Майкл Макфол зробив різку заяву щодо агресивної зовнішньої політики Президента РФ Володимира Путіна по відношенню до ряду країн. Про це повідомляє Washington Post.

Екс-чиновник нагадав про те, як російські війська вторглися в Грузію в 2008 і Україну в 2014-му роках, перекроївши кордону сусідів.

Як писав раніше "Знай.uа", в Північній Кореї вже готові до продуктивного діалогу з США.

Так, влада КНДР звернулася до Білого дому з гучною заявою. У Кім Чен Ина не збираються закривати ядерну програму, якщо Вашингтон не надасть гарантії безпеки.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра закордонних справ КНДР Лі Ен Хо під час засідання ООН, пише Reuters.

Також "Знай.uа" писав про те, що у США схвалили проект військового бюджету, в рамках якого Україна отримає $250 млн на озброєння.