Буквально днями стало відомо, що відомий бізнесмен і винахідник Ілон Маск вирішив виробляти текілу під брендом Tesla - компанії, яка спеціалізується на виробництві електромобілів.

Про це повідомив сам Маск на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Також винахідник опублікував фотографію етикетки пляшки з алкогольним напоєм.

Як з'ясувалося, текіла Маска отримала оригінальну і в той же час просту назву - Teslaquila.

Варто відзначити, що напередодні американське видання CNBC написало про те, що Tesla подала заявку на реєстрацію "спиртного напою з рослини агава". В якості підтвердження цієї інформації Маск і опублікував етикетку "теслакіли".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що глузування Ілона Маска над Комісією з цінних паперів і бірж США, які він опублікував в соцмережі Twiiter, спричинили падіння акцій Tesla. Акції Tesla впали на 7%. Нагадаємо, що раніше Ілон Маск вже виплатив даній Комісії штраф розміром у 20 мільйонів доларів.

"Комісія по збагаченню шортселерів (Shortseller Enrichment Commission, SEC) робить неймовірну роботу. Зміна назви їм підійде", – написав Маск у своєму Twitter.

Уточнимо, що "Short selling" – це англомовний біржовий термін для продажу без покриття, яку також називають "шорт", короткою позицією або грою на пониження.

Нагадаємо, що перша ступінь ракети-носія Falcon 9 компанії SpaceX успішно повернулася на космодром в Каліфорнії, повідомила компанія SpaceX. Ракети Falcon 9 з аргентинським супутником SAOCOM 1A запустили зі стартового майданчика військової бази ВПС США Вандерберг 8 жовтня.

Як повідомляв портал Знай.uа, пост голови ради директорів Tesla може зайняти головний виконавчий директор 21st Century Fox Джеймс Мердок. На пост Ілона Маска розглядається відразу кілька кандидатур, але Мердок є фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, що у 2019 році NASA спільно з компанією Ілона Маска SpaceX відправить до Міжнародної космічної станції (МКС) власний апарат.