Напередодні в королівській родині підтвердили, що Меган Маркл вагітна. Незабаром принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекская вирушили об'їжджати Австралію і Океанію. Відомо, що першу зупинку зробили в Адміральському будинку.

Місце, де зупинилася пара, що є офіційною резиденцією генерал-губернатора Австралії Пітера Косгроува. При цьому всі прийшли в захват від наряду Меган.

Герцогиня одягла білу сукню прямого крою, зверху накинула білий тренч. Для офіційного виходу Меган наділа туфлі-човники. А от у більш неформальній обстановці дозволила собі перевзутися в більш зручне взуття і вибрала для цього чорні балетки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Одним своїм виходом в білому платті Маркл буквально завалила сайті його дизайнера. Виявилося, що на герцогині було сукню від австралійської дизайнерки Карен Джі, матері п'ятьох дітей.

Також Джі є випускницею Гарварду, яка заснувала свій бодипозитивный бренд в 2013 році. Вранці у вівторок, 16 жовтня, Маркл була помічена в білому платті під назвою "Благословенний". І це підірвало сайт Карен Джі.

"Я неймовірно щаслива, що все більше людей дізнаються про цей чудовий бренд. Вона з королівської сім'ї і абсолютно прекрасна, але для мене важливіші її цінності і те, що вона любить розширювати права жінок", - заявила дизайнер ABC.

Нагадаємо, Меган Маркл вагітна, і це вже офіційно. В королівській родині скоро з'явиться ще один спадкоємець, або не один.

Як повідомляв "Знай. ua", Меган Маркл вагітна: стало відомо, який титул отримає дитина. Титул буде залежати від прихильності королеви і статі дитини.

"Знай. ua" писав, що жінки всього світу влаштували мовчазний бойкот Меган Маркл. Майбутню маму називають черствою і бездушною після єдиного вчинку.