Екс-вокаліст групи "НАЇВ" Олександр "Чача" Іванов став новим гостем програми російського журналіста Юрія Дудя.

Так, за словами музиканта, який зараз живе в Сполучених Штатах Америки, нинішній президент Російської Федерації Володимир Путін, сконцентрував всю владу в своїх руках і ніколи нікому нею не поступиться.

Однак, Іванов також зазначив, що в ситуації, яка зараз склалася навколо глави Кремля, Путін є заручником.

"Він узурпував владу, захопив її і нікому не поступиться. Він, з іншого боку, і заручником є. Він буде арештований відразу ж, а може бути і убитий. Хто б хотів опинитися в такій ситуації?", - пояснив музикант свою думку.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Також Чача розповів про те, чому емігрував в США.

"П'ять років тому я емігрував в США, але назвати це прямо еміграцією я б не взявся, бо я десь навпіл проводжу час в Америці і в Росії", — пояснив він.

Іванов додав, що регулярно приїжджає в Росію, де виступає і заробляє гроші.

Іванов заснував групу "НАЇВ" в 1988 році. Колектив взяв творчу відпустку у 2009-му, а через чотири роки музиканти знов стали виступати. У дискографії "НАЇВ" десять студійних альбомів. Остання платівка "Make Naïve great again" вийшла в квітні 2018 року.

Раніше ми повідомляли, що концептуальна художниця, учасниця російської панк-рок групи Pussy Riot Надія Толоконникова дала інтерв'ю відеоблогеру Юрію Дудю, в якому розповіла про свої акції у складі арт-групи "Війна". Бесіда з активісткою опублікована на YouTube-каналі "вДудь" у середу, 10 жовтня.

Активістка розповіла про акцію "***** за спадкоємця ведмедика", яку "Війна" влаштувала в московському Державному біологічному музеї імені Тімірязєва в 2008 році. Шість акціоністів, серед яких була вагітна Толоконникова і її тодішній чоловік Петро Верзілов, роздяглися і влаштували оргію.

Нагадаємо, лідерка Pussy Riot відверто розповіла, як стала знаменитою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Нагієв розповів, як його спокусила Гузєєва.

Знай.uа повідомляв, що Фараон розповів Дудю сокровенне.