Літак першої леді США Меланії Трамп задимився в повітрі. Авіалайнер повернули на базу морської авіації Ендрюс через технічні неполадки.

Про це повідомляє NBC.

В середу, 17 жовтня, літак, на борту якого перебувала Меланія Трамп, приблизно через 10 хвилин після зльоту задимився і був змушений повернутися на авіабазу вильоту. Про це повідомляє NBC.

За даними видання, перша леді США прямував до Філадельфії.

Як розповіли журналісти, які були присутні в салоні літака, приблизно через 10 хвилин після зльоту вони відчули запах гару і побачили "тонку цівку диму".

Відразу після цього служба безпеки Меланії Трамп попрямувала в кабіну пілотів, щоб з'ясувати причину запаху.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Журналісти розповіли, що їм дали вологі серветки на випадок, якщо запах гару стане занадто сильним.

Як повідомляється, літак успішно приземлився на морський авіабазі в Ендрюсі, ніхто не постраждав.

Останнім часом Меланія Трамп потрапляє в неприємні ситуації.

Буквально нещодавно американський репер T. I. (Кліффорд Джозеф Харріс-молодший) спровокував серйозний скандал у США, опублікувавки кліп з "оголеною Меланією". Реп-виконавець розмістив у Twitter провокаційний кліп-анонс власного альбому Dime Trap, у якому зображена оголена жінка, яка дуже схожа на дружину президента США Меланію.

Нагадаємо, представниця Меланії Трамп Стефані Грішем вкрай різко відреагувала на подібну витівку музиканта.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меланія Трамп зізналася, що часом змушена просити свого чоловіка відкласти у бік смартфон і перестати твітити.

Також "Знай.ua" писав, перша леді США Меланія Трамп назвала себе найбільш зацькованою людиною в світі.