Житель польського міста Тихи Шимон Нововейскій виловив рекордного 100-кілограмового сома.

Своїм уловом він похвалився на власній сторінці у соцмережі.

Варто відзначити, що сом важить понад 100 кілограмів та має близько 260 сантиметрів у довжину. Сам рибалка розповів, що зловити такого велетня було не надто просто, проте йому значно допомогло професійне спорядження.

Крім того він розповів, що його рекорд став можливим також і завдяки теплій воді. На його думку до таких розмірів риба змогла вирости через прилеглу електростанцію, яка і сприяє цьому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більше того відповідно до раніше зареєстрованих результатів, це найбільший сом в історії Польщі.

Разом з тим варто відзначити, що раніше голландський рибак, витягнувши сітку, виявив там два золоті злитки вартістю близько 850 тис. євро. Звідки взявся дорогоцінний метал на дні морському, не повідомляється.

Нагадаємо, в озері Нобель в Рівненській області рибалці вдалося зловити величезного сома, довжиною близько двох метрів.

Про це свідчать фотографії, опубліковані на Facebook сторінці "Нобель винятковий відпочинок" користувачем Анатолієм Кибуком. Наголошується, що вага сома становить 47 кг, а довжина – близько двох метрів.

"Ловись рибка велика... і ще більше", – прокоментував свій улов рибак.

Озеро Нобель, де була виловлена гігантська риба, розташовується в Зарічненському районі Рівненської області, в заплаві річки Прип'ять. Глибина озера – більше десяти метрів.

В Японії рибалки зіткнулися з містичними тваринами. Так, рибалки зловили величезного монстра з пащею, повною кинджальних-гострих зубів.

Відомо, що рибу витягли неподалік від покинутого ядерного реактора Фукусіма, що відразу ж породило безліч чуток. Є логічне запитання, чи могло глибоководне створення мутувати, отримавши дозу радіації?

Ядерний реактор Фукусіма цілком міг стати другим Чорнобилем. На щастя, влада спрацювали дуже оперативно і катастрофу вдалося запобігти. Однак, витік радіації все ж стався, і чималий. Тому екологи всього світу дуже уважно спостерігають за екосистемою регіону — як з'ясувалося, не дарма.

Масла у вогонь підливає і недавній землетрус, що стався біля берегів Фукусіми. За словами фахівців, це цілком могло б вигнати з глибин мутованих ще кілька років тому створінь.

Нагадаємо, українці влипли у серйозну халепу в Греції.

Як повідомляв "Знай.ua", археологи виявили найдавніший протез.

Також "Знай.ua" писав, що на Дніпрі обваляться мости, вимре риба, а річка перетворитися на смердючу яму.

Рідкісну великороту акулу спіймали японські рибалки