У зоопарку Індіанаполіса, Америка, левиця вбила лева, з яким жила в одному вольєрі протягом 8 років. Про це повідомила прес-служба зоопарку.

12-річна левиця Зурі накинулася на 10-річного Нйака, з яким жила в одному вольєрі 8 років. При цьому у них у 2015 році народилося потомство, троє левенят.

Зурі

Персонал зоопарку 15 жовтня помітив агресивне гарчання, яке лунало з вольєра львів. Виявилося, що левиця вчепилася в шию Нйака.

Співробітники зоопарку намагалися розняти драку львів, однак Зурі тримала Нйака за шию до тих пір, поки він не припинив рухатися. Така поведінка стала шоком для доглядачів зоопарку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нйак

При цьому в закладі пообіцяли провести ретельне розслідування інциденту. Адміністрація запевняє, що до цього жахливого випадку співробітники не помічали агресії між парою.

"Наша сім'я зоопарку з сумом заявляє, що 10-річний африканський лев Нйак помер. Нйак був чудовим левом, і його буде дуже не вистачати. Ми цінуємо підтримку нашої спільноти, оскільки ми справляємося з втратою", - повідомили офіційні особи Зоопарку Індіанаполіса в своїй заяві, опублікованій на офіційній сторінці в Facebook.

Левенята Зурі і Нйака

Our Zoo family is sad to announce that 10-yr-old male African lion Nyack has died. Earlier this week he was injured...

Geplaatst door Indianapolis Zoo op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, справжня двоголова змія потрапила на відео. Мешканка американського штату Вірджинія виявила у дворі свого сусіда надзвичайно рідкісну змію, у якої була не одна, а дві голови.

Як повідомляв "Знай. ua", домашня "киця" зробила з господарем те, що мавпа з газетою. В Мексиці місцевий житель у важкому стані потрапив до лікарні після нападу ручної левиці.

"Знай. ua" писав, що масове нашестя рогатих не на жарт налякало жителів. Тварини їли траву на газонах і паслися біля кущів. Ніхто не міг зрозуміти, звідки вони взялися.

Posted by JD Kleopfer on Thursday, 20 September 2018