Пенсіонерки з Загонів Путіна влаштували черговий перформанс. На цей раз у своєму штабі вони організували "стіну ганьби".

Відповідне відео опублікували на каналі Загони Путіна Soc Sprav в YouTube.

На цей раз войовничі старенькі навіть зробили рада "Муру ганьби", де колегіально вирішували і голосували, хто удостоївся честі" бути на стіні. При цьому на неї вішають не тільки фізичні особи, але й компанії.

На стіну жінки поміщали тих людей, які, на їхню думку, ганьблять велику Росію і йдуть проти ідей царя Володимира Путіна. При цьому там були не тільки росіяни, але й українці і навіть естонець.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Бабченко, рідкісна сволота, його оголосили застреленим, а він ожив", - пропонує одна з них і його фотографію урочисто кріплять кнопкою на шпалери.

Так, на стіну помістили лідера націоналістичної організації Естонії Данила Куракіна. При цьому вони навіть забули пояснити, що поганого він зробив Росії, лише додали "чорт з ним, хай висить".

Перформанс виглядав би переконливіше, якби кожне ім'я пенсіонерки не читали з папірця. Це показує, що жінки насправді не знають, ким є ці люди на фото і за всієї цієї агресивної організацією стоїть хтось інший, хто використовує образ войовничих бабусь у своїх корисливих цілях.

"Це все підлі люди, які висять поруч. Всіх треба посадити, нічого ганьбити нашу велику Росію

Нагадаємо, божевільні загони Путіна зіграли у футбол головою Трампа. Епічне відео з фан-клубом Путіна розвеселило всю мережу.

Як повідомляв "Знай. ua", бабки з секти Путіна спалили Білий дім у відповідь на санкції. Загін бабусь і дідусів спалював американські долари, надрукований на листочку прапор Америки і фотографію Білого дому.

"Знай. ua" писав, що шалені бабки Путіна "перемогли" Капітана Америку в епічному відео. Загони Путіна розібралися з "гостем з Америки".