У середу, 24 жовтня, стало відомо, що в редакцію американського державного телеканалу CNN відправили бомбу, в результаті чого була оголошена евакуація всієї редакції. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

За словами глави CNN Джеффа Цукера, підозрілий пакет було виявлено поліцією в поштовому відділенні офісу. Посилка прийшла вранці поштою і перебувала у спеціальному приміщенні CNN для зберігання поштових відправлень.

Варто відзначити, що не всі відразу зрозуміли, що посилка становить небезпеку. За даними джерела CNN в поліції, надісланий пристрій складається з проводів і трубок і розцінюється як справжня вибухівка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На даний момент весь персонал телеканалу евакуйований і знаходиться в безпеці. Співробітники редакції опублікували фото і відео евакуації в соціальних мережах, зокрема в Twitter.

Крім того, момент евакуації редакції потрапив в ефір CNN. Звуки сигналізації пролунали, коли ведучі розповідали про вибухові пристрої, які надіслали Хілларі і Біллу Клінтон, а також Бараку Обамі у цей день вранці.

Зараз на місці події працюють аварійно-рятувальні служби.

Раніше повідомлялося, що 24 жовтня два вибухових пристрої було знайдено співробітниками поліції в пошті, спрямованій в офіси колишнього президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами і колишнього державного секретаря США Хілларі Клінтон, а також її чоловіка.

Так, варто відзначити, що подібний пристрій було відправлено Джорджу Соросу в понеділок. Один із пристроїв було знайдено вранці техніком, який перевіряв пошту, відправлену на адресу офісу Хілларі Клінтон, повідомив співробітник правоохоронних органів. Другий подібний пристрій було відправлено в офіс колишнього президента Барака Обами.

Нагадаємо, що премьер-міністр Канади Джастін Трюдо після підписання нового торгового угоди між країнами не подякував своєму колезі Дональду Трампу.

Як повідомляв портал Знай.uа, глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп уже навіть не намагається заперечувати, що вважає кремлівського засідателя Володимира Путіна вбивцею і отруйником.

Також портал Знай.uа писав, що Майкл Блумберг через 17 років знову вступив у лави демократів і зібрався поставити під питання другий термін Дональда Трампа.