Перша леді США Меланія Трамп вибрала ідеальний осінній наряд для зустрічі школярів в Білому домі.

Дружина президента США приймала тридцять шестикласників в приміщенні кінотеатру в урядовій резиденції. Про це пише ELLE.

Трамп виглядала лаконічно і в той же час розкішно. Вона одягла жакет з м'якої шкіри каштанового відтінку з поясом. Контрастні вставки з більш темної замші поєднувалися з простими темними джинсами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цю зустріч перша леді організувала в рамках боротьби з цькуванням в американських школах. Вона показала школярам повчальний фільм "Чудо" з Джулією Робертс і Оуеном Вільямсом у головних ролях.

Крім того, Меланія закликала дітей бути добрішими до людей і припиняти будь-які спроби цькування.

Раніше ми писали, що Меланія Трамп в черговий раз піддалася критиці через свій зовнішній вигляд. Але на цей раз не через занадту відвертість. Перша леді США вирішила показати, як працює в городі, але в мережі її лише підняли на сміх.

Дружина Дональда Трампа вразила користувачів тим, що намагалася впоратися з ганчіркою і бур'янами в дивній позі і дорогому вбранні. На опублікованому знімку перша леді США займається садівництвом в городі Білого Дому. Однак багато хто вирішив, що вона лише прикидається.

Коментаторів обурила неприродна поза Меланії, а також її недоречний вибір одягу. Для роботи в саду вона вибрала виключно брендові речі. Обробляти грядки в такому образі як мінімум незручно, вважають в мережі.

"Навіть якщо б у мене було багато грошей, я б ніколи не наділа блузку за 600 доларів для роботи в саду", - зазначає дівчина.

При цьому опублікована фотографія була зроблена ще у вересні минулого року. Цей факт підтвердив впевненість у тому, що Меланія лише робила вигляд, що займається садом, а доглядають за рослинами зовсім інші люди.

Нагадаємо, Меланію Трамп висміяли за незручні пози в городі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Меланія станцювала на столі Трампа в чому мати народила.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що нещодавно Меланія Трамп дала розгорнуте і дуже щире інтерв'ю