Літак авіакомпанії Utair здійснив екстрену посадку, через раптове погіршення стану здоров'я у одного з пасажирів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що хлопчик пішов з життя ще до приїзду медиків.

Крім того повідомляється, що лайнер здійснював переліт з Москви до Душанбе. Проте під час польоту одному з пасажирів стало погано, через що екіпаж судна прийняв негайне рішення про екстренне приземлення та сповістив всі необхідні служби.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що один з пасажирів виявився лікарем і намагався реанімувати хлопчика. Однак до приземлення малюк не дожив, бригада швидкої допомоги в аеропорту констатувала його смерть.

За повідомленням поліції імовірною причиною смерті дитини стала хвороба внутрішніх органів. Також повідомляється, що загиблий хлопчик був громадянином Таджикистану.

"Були викликані всі необхідні служби, однак врятувати дитину не вдалося – він помер ще в польоті", – повідомили у прес-службі Уральського управління МВС на транспорті.

Разом з тим варто відзначити, що раніше в акваторії Азовського моря були знайдені фрагменти тіл пілотів, які розбилися на літаку Л-39 Стало відомо, що частини тіл були виявлені неподалік від локації катастрофи.

За його інформацією, два фрагменти тіла виявлені. Тривають пошукові роботи. Від літака близько 50 фрагментів дістали.

Відзначимо, що модель літака Л-39 – це авіатехніка, яку в Росії використовують для навчання курсантів льотних училищ.

Раніше повідомлялося, що 18 жовтня літак зазнав аварії над Азовським морем. У РФ створили спеціальну комісію, яка розслідує загибель пілотів. Як повідомляли у ТАСС, спочатку про загибель людей офіційно не заявляли, оскільки не були знайдені тіла. На місці події виявили тільки уламки техніки і один парашут, який використовував для катапультами один пілот. Самого льотчика в парашуті або поруч з ним виявлено не було.

І тільки 20 жовтня в Росії підтвердили, що тіла згодом катастрофи були знайдені.

Нагадаємо, Матіос назвав причину катастрофи СУ-27.

Як повідомляв "Знай.ua", названо ім'я американського пілота, який загинув при аварії Су-27.

Також "Знай.ua" писав, що падаючий Су-27 перетворився на смертельний вихор.

Два пілоти загинули під час падіння літака Су-27