В ресторан актора Роберта Де Ніро в Нью-Йорку невідомі прислали "підозрілу посилку" і вибуховий пристрій, схожий на ті, що отримали Хілларі і Білл Клінтон і Барак Обама. Про це повідомили NBC, New York Post і The Guardian з посиланням на поліцію Нью-Йорка.

Поліція лише повідомила про отримання підозрілої посилки в районі Трібека, де знаходиться ресторан актора, але не згадувала його імені.

Роберт Де Ніро кілька разів публічно критикував політику Трампа, в тому числі використовуючи нецензурну лексику. У жовтні 2016 року Де Ніро назвав Трампа свинею і заявив, що готовий вдарити його по обличчю, проте потім передумав: "Я не можу вдарити його, тому що тепер він президент. І я повинен поважати цю позицію".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше аналогічні посилки отримали Хілларі і Білл Клінтон, Барак Обама, телеканал CNN, мільярдер Джон Сорос та губернатор Нью-Йорка. Мотиви людини (або людей), які розсилають подібні посилки, поки невідомі. Чи пов'язано з ними те, що одержувачі бомб представляють демократичну партію або підтримували її — неясно.

У середу, 24 жовтня, стало відомо, що в редакцію американського державного телеканалу CNN відправили бомбу, в результаті чого була оголошена евакуація всієї редакції. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

За словами глави CNN Джеффа Цукера, підозрілий пакет був виявлений поліцією в поштовому відділенні офісу.

Варто відзначити, що не всі відразу зрозуміли, що посилка становить небезпеку. За даними джерела CNN в поліції, присланий пристрій складається з проводів і трубок і розцінюється як справжня вибухівка.

Крім того, момент евакуації редакції потрапив в ефір CNN. Звуки сигналізації пролунали, коли ведучі розповідали про вибухові пристрої, які надіслали Хілларі і Біллу Клінтон, а також Бараку Обамі у цей день вранці.

Нагадаємо, слідом за Обамою і Клінтон бомбу отримав CNN.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" демократи знайшли козир проти Трампа, і Клінтон тут ні при чому.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ФБР раптово схопив жінку, що розказала про хакерів Путіна.