У анексованому Росією Севастополі, в школі №15, було терміново евакуйовано всіх дітей.

Цю інформацію повідомив портал "Примечания".

Вчителі помітили дві металеві банки з проводами, які були обмотані скотчем. У світлі останній подій, які потрясли Крим, співробітники школи припустили, що це вибуховий пристрій.

Мама одного із учнів школи №15 розповіла, що одна із вчительок спеціально закрила пожежний вихід.

"Зараз у 15-й школі евакуювали дітей. У мене старший син навчається у 7-му класі. Він говорив, що вони почули шум у коридорі і хтось крикнув виходити. Учитель не повірив. Потім, коли шум наростав, вони вийшли у коридор. Одна вчителька закрила пожежний вихід, відмовилася його відкривати. Чому вона це зробила — не знаю. Син каже, що всі стовпилися в одному місці, але тисняви, ​на щастя, не було".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Популярний кримський блогер RoksolanaToday&Крим у своєму Twitter також прокоментував ситуацію.

"Севастополь. Росія щосили кує залізо, поки гаряче. Виробляє жах"

Згодом так звана МНС Росії зі справ Севастополя офіційно прокоментувала інцидент. Там пояснили, що загрози життю дітей та населення немає, а інформація про мінування "не відповідає дійсності".

"Ніхто з дітей не постраждав. Там був просто сміттєвий пакет", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, що студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков, який 17 жовтня влаштував вибух і стрілянину, перед подією купив у магазині більше 100 патронів з картеччю.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у момент падіння крана на дах будівлі, у приміщенні знаходилося 115 дітей. Всій їх оперативно евакуювали. Через загрозу вибуху евакуювали майже 800 пасажирів і персоналу. На даний момент правоохоронні органи намагаються встановити особу аноніма.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в українській столиці на території телеканалу NEWSONE вранці 19 жовтня стався вельми тривожна ситуація. Так, у системі безпеки телеканалу спрацювала пожежна сигналізація.