Президент США Дональд Трамп частенько потрапляє у різні конфузи, які потім смакують як прихильники, так і недоброзичливці президента по всьому світу.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Цього разу Трамп знову осоромився, не зумівши впоратися з парасолькою. Відповідне відео було опубліковано в YouTube.

На кадрах добре видно, як Президент США піднімається по трапу літака, а на вході не може протиснутися разом з парасолькою. Піднявшись, президент завагався, закрити йому парасольку чи залишити її на вході. А, можливо, він просто не зміг розібратися з механізмом, що закриває парасолю. У підсумку Трамп вирішив просто кинути її на трап і зайшов у літак.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, у мережі посміялися над президентом США через вивернуту парасольку. Трам не зміг впоратися з нею, оскільки вітер вивернув її навиворіт.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп, вийшовши з літака після повернення до Вашингтона з робочої поїздки до Мічігану, зіткнувся з серйозною проблемою. В американській столиці йшов дощ і лютував сильний вітер, в результаті чого Трамп не зміг впоратися з парасолькою, яку буквально вивернуло навиворіт потоками повітря.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Через це американському лідеру довелося спускатися по трапу під дощем. У соцмережах підбадьорили Трампа, зазначивши, що зате "з зачіскою все гаразд".

Відео того, що сталося, опублікував у Twitter користувач під ніком Atrupar.

Автор запису пожартував: "Парасолька працює не так", і його пост розійшовся по соціальних мережах.

Коментатори стали змагатися в дотепності, висуваючи свої версії пригоди з Трампом.

"Шкода, що він не полетів, як Мері Поппінс", - відразу кілька людей побачили схожість з відомим персонажем. "Чудова метафора його президентства", "Дуже схоже на його адміністрацію". "Напевно ця парасолька була випущений під брендом Трампа і зроблена в Китаї". Деякі коментатори в тому, що трапилося, знайшли "російський слід". "Думаю, він вивернув парасольку, щоб ловити сигнали КДБ", - написав один із користувачів.


Як писав раніше Знай.ua, Президент США Дональд Трамп приймав у Білому домі індіанців-ветеранів Другої світової війни та двічі зганьбився під час зустрічі.

Дональд Трамп
Дональд Трамп


Також Знай.ua писав про те, що Глава Білого дому Дональд Трамп потрапив у курйозну ситуацію – піднімаючись на борт літака, він тягнув за собою туалетний папір, який приклеївся до каблука черевика президента.