Недалеко від західного узбережжя острова Ява, де індонезійський Boeing 737 зазнав аварії, рятувальники та водолази знайшли тіла 10 загиблих.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Straits Times.

"В ході пошукових робіт вдалося знайти тіла 10 загиблих. Серед них є дитина. На берег також вивезли 24 мішка з фрагментами тіл, які були виявлені на березі", - повідомив голова національного Агентства з пошуку та рятування Індонезії Мохаммад Саюги.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами головного рятувальника країни, з поверхні води фахівці вже зібрали все можливе. Інші жертви знаходяться всередині літака.

Місцевим правоохоронцям найближчим часом доведеться зайнятися зіставленням зразків ДНК знайдених останків з тими, які надали родичі загиблих.

Варто нагадати, що в Індонезії розбився пасажирський літак Boeing 737 місцевої авіакомпанії Lion Air. Інцидент стався буквально за лічені хвилини після вильоту з аеропорту Джакарти, на борту знаходилися 188 людей. Лайнер здійснював рейс JT-610 до міста Панкалпінанг на острів Банку, але раптово зник з радарів через 10 хвилин після старту.

Відразу після цього індонезійська влада почала пошукову операцію. Перше повідомлення про те, що в морі знайшли великі уламки літака, надійшло від екіпажів цивільних суден, що перебувають поблизу місця катастрофи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники авіакомпанії Lion Air заявили, що літак Boeing 737, який нещодавно розбився в Індонезії, був справний. На використання його взяли в цьому році, в середині серпня. Такий літак вміщує максимум 210 пасажирів, а на борту цього рейсу летіли 189 людей, у тому числі: 178 дорослих, одна дитина, двоє новонароджених, два пілоти і п'ять стюардес.

Крім того, екіпаж посилав екстрений сигнал до аеропорту Джакарти, звідки вилетів, повідомлення про дозвіл повернутися назад надійшло незадовго до трагедії. У пілота був великий досвід - більше шести тисяч годин польотів.

Нагадаємо, з'явилися передсмертні селфі екіпажу індонезійського Boeing 737.

Як повідомляв Знай.uа хто винен у смерті пілотів і сотень безневинних пасажирів Boeing.

Знай.uа писав, з'явилося моторошне відео з борту падаючого Boeing 737.