Багато жінок мріють про красиві пишні форми, йдуть на кардинальні операції і готові заплатити великі гроші заради великих грудей. Але ось з популярною спортивною журналісткою Наті Хотой, яка працює на каналі ESPN все інакше.

Аргентинська журналістка, яка веде своє денне шоу ESPN Redes, зробила операцію по зменшенню грудей, щоб глядачі перестали звертати увагу тільки на її бюст.

Як пише MediaLeaks, дівчина поскаржилася на те, що втомилася від людей, які не слухають її спортивні репортажі – вона хоче, щоб глядачі дивилися їй в очі, а не витріщалися на груди.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"В школі, коли мої однокласниці почали розквітати, моя груди зовсім не росли. Мене обзивали плоскогрудкою та іншими образливими словами. Так що поки подружки мріяли про лицарів у сяючих обладунках, я мріяла про цицьки. А потім вони з'явилися, і наді мною почали знущатися вже через те, що вони надто великі. Мій приклад доводить, що варто бути обережними в своїх бажаннях. Адже спочатку я отримала груди, а тепер мені довелося зробити операцію, щоб її зменшити", – розповіла своїм шанувальникам Наті.

Дівчина поділилася знімком на своїй сторінці в Instagram, вже після операції.

"Той момент, коли ти засмучена, згадавши, що вчора зробила операцію на цицьки і тепер не маєш уявлення як будеш виглядати", - підписала дівчина фотографію, зроблену відразу після операції.

"Коли все закінчиться – я розповім докладніше про процес. Я отримую дуже багато повідомлень. Це рішення я прийняла вже дано. На наступному тижні я повернуся зі своїм шоу і своїм новим тілом, яке все ще перебуває в процесі трансформації – цицьки здуваються, приймають свою форму, вони тануть. Що ви про це думаєте? Хочу надіслати вам повітряний поцілунок, але не можу підняти руки – сольно", - пише журналістка.

ESPN 2 транслює програми, пов'язані зі спортом – в першу чергу, з футболом, тенісом і регбі. Канал веде мовлення в Аргентині, Болівії, Чилі, Парагваї та Уругваї.

Варто відзначити, на профіль Хоти в инстаграмі підписані 1,1 млн осіб.

Ось так Наті виглядала до операції. Її фанати будуть сумувати за старою Наті:

Нагадаємо, топ зірок з шикарним бюстом.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", величезні груди зіпсували 27-річній Дженні Тодд з Глазго життя, дівчина розповіла як.

Також "Знай.uа" писав, дівчина перетворила себе в еротичну ляльку після розставання з хлопцем.