У Росії співробітників МНС з Єкатеринбурга 1 листопада відправили в село Новоалексеєвське косити траву під снігом.

У ролику, опублікованому єкатеринбурзький виданням E1, видно, що рятувальники з косами і триммерами чесно намагаються виконати завдання, хоча засохлу траву майже не видно з-під снігу.

Співробітників МНС відправили косити засипану снігом траву прямо перед приїздом начальства.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ГУ МНС регіону покіс трави під снігом назвали "плановим заходом прибирання території". Стверджується, що це ніяк не пов'язане з приїздом керівництва.

Раніше ми писали, що 29 жовтня, поняттю "комсомол" виповнилося сто років. В Україні про цю дату ніхто не вважає за потрібне пам'ятати, і цілком справедливо, особливо після декомунізації. А ось в Росії традиція святкувати процвітає щосили. Мало того, що дивну дату відзначають в Кремлі, так і притягли в Крим. Навіщо - одному богу, вірніше, нікому не відомо.

В честь совкової радості на півострові навіть організували урочистий концерт, який більше нагадує заклики диявола.

Також ми писали, що українські військові провели успішні випробування нового 120-міліметрового мобільного мінометного комплексу "Барс-8ММК".

Відомо, що вони пройшли випробування під час навчань на одному з військових полігонів країни.

На офіційному сайті РНБО України повідомляється, що на навчаннях був присутній секретар РНБО Олександр Турчинов. "Кривавий пастор" похвалив новий винахід.

За словами Турчинова, мобільний мінометний комплекс створений українськими виробниками на базі бронеавтомобіля "Барс-8". Бойова машина оснащена автоматизованою системою розгортання і управління вогнем.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про "жирні плюси" своєї кандидатури.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", з Росії знову доноситься автокефальний сморід. Україна, виявляється, входить в число об'єднань, які намагаються використовувати релігію як інструмент для розпалювання ненависті між народами.

"Знай.uа" писав про те, що московський піп показав "оберіг" від ЛГБТ. Московський піп відшукав зв'язок між бородою і нетрадиційною орієнтацією.