Американський літак-розвідник мйже впритул підлетів до російських кордонів. Повітряне судно кілька разів покружляла навколо кордону із Калінінградською областю.

Про це активно повідомляють російські ЗМІ.

Літак ВПС США RC-135V розвідував територіяю поблизу адмінмежі Калінінградської області. Крім того, літак перебував у повітряному просторі над Польщею.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також відомо, що літак розвідки США піднявся в повітря з авіабази Королівських ВПС Великобританії Мілденхолл.

Нагадаємо, раніше коло Путіна кишить "живими джерелами" розвідки США.

Володимир Путін особисто розпорядився почати підривну діяльність проти США. До такого висновку прийшли американські спецслужби, спільну доповідь яких опублікувала ще до інавгурації Дональда Трампа попередня адміністрація Білого дому.

Керований республіканцями сенатський комітет з розвідки, який досліджував доповідь, назвав всі її оцінки вірними. Її підтверджують і звинувачення офісу Роберта Мюллера проти росіян, які брали участь у втручанні в вибори.

Відомо, що ЦРУ першою серед спецслужб (ФБР, АНБ та інших) прийшла з високою впевненістю до висновку про керівну роль Путіна у втручанні в американські вибори.

ЗМІ посилаючись на свої джерела в спецслужбах повідомляли, що цим в управлінні зобов'язані живим джерелам з близького кола російського президента. Про це пише видання "Хвиля".

Останнім часом, в ЗМІ та літературі з'явилося кілька нових цікавих деталей, які, цілком ймовірно, навмисно спливли на поверхню з подачі колишніх або діючих чиновників ЦРУ.

Інформація про те, що Путін грав безпосередню роль в організації втручання у президентські вибори в США, поступила від джерел із найближчого оточення російського президента.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що у небі над Донбасом помітили американського розвідника.

Також "Знай.ua" писав, про те, що вибух в Києві: хто міг організувати вбивство розвідника.