В Єгипті розповіли, що причиною краху російського винищувача Міг-29М стали неполадки в системі управління літаком.

Цю інформацію повідомив офіційний представник єгипетської армії, передає "Інтерфакс".

Також в повідомленні говориться, що пілотові вдалося врятуватися після катапультування.

"Винищувач зазнав аварії під час проведення тренувального польоту з причини технічної несправності в системі його управління. Пілот після катапультування врятувався"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Єгипті, при виконанні тренувального польоту розбився винищувач Міг-29М. Цю інформацію повідомили у прес-службі Об'єднаної авіабудівної корпорації, передає "РИА Новости".

"Ми маємо оперативну інформацію про аварії Міг-29М ВПС Єгипту. Найближчим часом наші технічні фахівці вирушать в Єгипет для допомоги в розслідуванні події", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Вінницькії області зазнав аварії літак ВПС ЗСУ Су-27. Про це сказано в повідомленні прес-служби Генштабу ЗСУ. Літак брав участь у міжнародних навчаннях "Чисте небо 2018". Саме в ході виконання навчально-бойового польоту, сталася катастрофа Су-27.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у неділю, 14 жовтня, в Німеччині сталася страшна авіакатастрофа. Стало відомо, що приватний літак в'їхав в натовп, в результаті чого загинуло троє людей. Про це повідомляє видання BBC Україна.