Житель села Томарли в Казахстані 63-річний Айгалі Супугаліев в червні цього року вийшов з дому і не повернувся.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відразу після цього родичі написали заяву до поліцію, та вже незабаром їх викликали до моргу для впізнання тіла. Відзначається, що через спеку труп чоловіка почав розкладатись тому впізнати тіло виявилось неможливим.

Родичі взялись робити ДНК експертизу, яка вказала, що загиблий з ймовірністю у 99,92% є Айгалі Супугаліевим.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми привезли його останки додому, 4 вересня поховали на мусульманському кладовищі в мікрорайоні Жулдиз. Провели всі поминки, отримали свідоцтво про смерть", - розповів молодший брат зниклого Есенгалі.

Крім того після поховання родичі вже встигли замовити надгробну плиту та повернути державі пенсію, яку отримували під час офіційного зникнення чоловіка.

Проте зовсім нещодавно чоловік всеж повернувся додому живий. Він відразу ж розповів, що під час візиту на ринок познайомився з людиною, яка його вмовила попрацювати у селянському господарству в одному з найближчих сіл. Через чотири місяці Айгалі вирішив повернутися додому.

Сім'я Супугаліева готує позов до Інституту судової експертизи і експертам, які використовували в якості зразка нігті померлого і видали висновок про смерть. Про те, кого поховали замість Айгалі, не повідомляється.

Разом з тим варто відзначити, що ще в травні 2013 року були опубліковані перші документи, які побічно підтверджують теорію, згідно з якою Гітлер таємно втік до Аргентини. Після публічного виступу знаменитого журналіста і дослідника Джерарда Вільямса, коли додалися нові деталі, до однієї з головних таємниць століття, західна преса нарешті звернула пильну увагу на реальні наявні документи.

Так Вільямс стверджує, що лідер Німеччини як мінімум 16 років жив в Аргентині. Це не голослівна заява. Історик оперує реальними документами ЦРУ.

Дійсно, теоретично фюрер міг втекти з Німеччини на літаку в Данію, звідти до генерала Франко, який і переправив його в невелике озерне містечко Сан-Карлос-де-Барілоче. Німецький пілот Пітер Баумгарт запевняє, що він особисто садив Гітлера на літак.

Інформація з архівів ЦРУ цілком офіційна. В одному з документів згадується агент під кодовою назвою CIMELODY-3, який зустрічався з керівником ЦРУ Девідом Брикснором. Правда, він говорив про те, що Гітлера бачили в Колумбії.

Нагадаємо, американський літак-розвідник до смерті налякав росіян.

Як повідомляв "Знай.ua", українська гра вляпалася у гучний міжнародний скандал.

Також "Знай.ua" писав, що названо причину нервових розладів у дітей.

У Харкові імітували смерть чиновника, щоб врятувати