В суботу, 3 листопада, у Швеції внаслідок стрілянини, влаштованої членами байкерського клубу, семеро людей отримали тяжкі поранення.

стрілянина
стрілянина

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на Associated Press.

Як повідомляється, стрілянина, що сталася поблизу великого швецького міста Гетеборг під час вечірки у розважальному закладі, імовірно пов'язана з членами байкерського клубу "Янголи пекла".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В суботу ввечері копи були викликані у невелике промислове місто Мьольнлюкке на південний схід від Гетеборга. На місці події вони виявили 7 поранених після стрілянини за межами розважального закладу, де відбувалась вечірка.

В поліції зазначили, що наразі події, які призвели до стрілянини, не встановлені. Інцидент розглядатимуть як замах на вбивство.

У повідомленні додають, що кілька поранених мали зв'язки з байкерським клубом "Янголи пекла", який звинувачують у торгівлі наркотиками, рекеті, торгівлі краденим.

Нагадаємо, жертвами стрілянини в студії йоги в американському місті Таллахассі, штат Флорида, стали дві людини, ще четверо поранені.

Однак число жертв нападу може зрости. Служба з охорони здоров'я Таллахассі повідомила, що троє постраждалих перебувають у критичному стані.

стрілянина в місті Таллахассі
стрілянина в місті Таллахассі

З'явились також нові відомості про саму подію та про стрілка. Про це пише Reuters, посилаючись на інформацію місцевої поліції.

Сам нападник застрелився на місці злочину. За словами начальника міської поліції Майкла справі, стрілка впізнали. Ним виявився 40-річний житель Таллахассі Скотт Пол Бейерл.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Флориді, в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців пише Reuters. Повідомляється, що жертвами нападу стали дві жінки. 61-річна Ненсі Ван Весем і 21-річна Маура Бінклі.

стрілянина в місті Таллахассі
стрілянина в місті Таллахассі

Також Знай.ua писав про те, що 2 листопада в місті Таллахассі в американському штаті Флорида невідомий відкрив стрілянину в студії йоги у місцевому торговому центрі.