У понеділок, 5 листопада, стало відомо про кривавий інцидент у італійському містечку П'єве-Модолена.

Про це пише Telegram-канал LIFE SHOT.

Як повідомили у поліції, озброєний ножем чоловік тримає у заручниках 4 людей у приміщенні місцевої пошти. Обставини поки невідомі, під будівлею чатують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кілька днів тому злочинця засудили до 19 років в'язниці, але він втік. Чоловік був одним з ватажків ОЗУ. Схоже, рецидивіст вирішив таким чином востаннє заявити про себе.

Нагадаємо, у Вашингтоні відкрили стрілянину під час спроби незаконного проникнення у приміщення. Внаслідок інциденту одна людина отримала складене вогнепальне поранення, втім за неофіційними даними постраждалих може бути значно більше.

стрілянина
стрілянина

За інформацією The Washington Post, правоохоронні органи вже встановили особу жертви, поки що про його самопочуття нічого не відомо.

Як писав раніше Знай.ua, у російському місті Таганрог чули стрілянину та вибухи. Відбувалися події на у п'ятиповерховому житловому будинку, що на вулиці Шило.

Відомо, що шум в Таганрозі влаштував агресивний батько, який був незадоволений та не хотів віддавати дружині дітей.

Чоловік замкнувся у квартирі та нікого не впускав всередину.Пізніше з балкона він почав кидав петарди.

Зараз відомо, що порушник затриманий. Наразі на місці події працюють рятувальники і Нацгвардія. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Також Знай.ua писав про те, що через вибухи у Керчі, які сьогодні сколихнули весь світ, збільшилася кількість жертв до 19 осіб.