На днях стало відомо, що королева Великобританії Єлизавета II запросила мати Меган Маркл Дорію провести Різдво разом з членами королівської сім'ї. В цей же час з'явилася інформація про конфлікт, який стався між королевою, Маркл і принцом Гаррі напередодні весілля.

Відомий журналіст Роберт Джонсон написав у новій біографії принца Чарльза, що принц Гаррі дуже нервував перед вінчанням і був постійно у дуже напруженому стані. Онук королеви навіть кричав на палацовий персонал.

"То, чого Вона хоче, то вона отримає!", - наводить біограф слова Гаррі.

Раніше в різних інтерв'ю Гаррі і Меган розповідали про те, як переїхали в Букінгемський палац вибирати тіару ля весілля. Тоді молодята відзначали, що відразу зупинили свій вибір на платинової діадемі з діамантами, яка колись належала королеві Мері – бабусі Єлизавети.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Гаррі зворушливо розповідав про те, що саме це прикраса було Меган до лиця більше всіх. Але за інформацією інсайдерів, все пройшло не так гладко і спочатку Меган зупинила свій вибір на зовсім іншому оздобленні.

Меган хотіла надіти на свою церемонію діадему з смарагдами. Але їй у цьому відмовили, так як точне походження тіари було невідомо і "були побоювання, що вона могла бути з Росії. Маркл ж наполягала на своєму. Гаррі був готовий на все, щоб дати Меган бажане і навіть розлютився, коли дізнався, що його нареченій відмовили в тіарі.

Тут і довелося інцидент втрутитися особисто королеві Єлизаветі, тому що принц вже почав скандалити з персоналом. Королева заявила, що Маркл отримає те, що їй дають" і "вона не може мати все, що хоче". Крім того, королева попередила Гаррі, що у його нареченої "важкий" характер.

"Меган може бути важкою у спілкуванні. У неї завищені стандарти. Вона звикла працювати в голлівудському оточенні", - відзначають соціальні працівники.

Нагадаємо, принц Гаррі влаштував вагітній дружині екстремальну фотосесію. Новоспечене подружжя опублікували зворушливі фото.

Як повідомляв Знай. ua, де придбати весільний наряд Меган Маркл за 45 доларів. Кожна зможе відчути себе герцогинею.

Знай. ua писав, що Єлизавета II відрікається від престолу, ім'я нового короля вже відомо. Престолонаслідник буде виконувати роль короля до смерті Єлизавети II.