Колишня перша леді США Мішель Обама 20 років тому перенесла викидень на перших тижнях вагітності, а дочок їй вдалося народити завдяки ЕКЗ.

Про це вона розповіла в інтерв'ю ABC. За її словами, вона розповіла про пережитий досвіді щоб підтримати жінок, які потрапили в схожі ситуації і дати їм зрозуміти, що викидень - це не їхня вина.

Мішель Обама розповіла, що відчувала себе "подавленою і самотньою".

"Я відчувала, що зазнала невдачі, тому що я не знала, наскільки поширені викидні, тому що ми не говоримо про них. Ми закриваємося у своєму болі, думаючи, що ми зламані", — сказала Обама.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Згодом їй вдалося народити дочок Малію і Сашу з допомогою ЕКЗ.

Мішель також поділилася тим, як на її шлюб з Бараком Обамою вплинула передвиборча гонка. Щоб впоратися з нервовим напруженням їм навіть довелося відвідувати консультанта з питань шлюбу. За її словами, фахівець допоміг їм прийняти відмінності один одного.

"Я навчилася тому, що моє щастя залежить від мене, я почала займатися спортом, я почала просити про допомогу", — сказала вона.

Також Обама пише, що вона "ніколи не пробачить" Дональда Трампа за те, що він заявив, що Барак обама народився не в США.

"Дональд Трамп зі своїми гучними і безрозсудними непрямими натяками розкритикував мою сім'ю ризику", - наводить її цитату ABC.

Президент США Дональд Трамп був одним із затятих прихильників "теорії місця народження", прихильники якої вважають, що Обама народився не на Гавайських островах, тому не має права займати посаду президента. Ще в 2011 році він закликав Барака показати своє свідоцтво про народження, але в 2016 його штаб заявив, що Трамп не вірить у цю теорію.

Нагадаємо, колишній депутат Держдуми РФ, колега вбитого Дениса Вороненкова, опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що результат проміжних виборів у США в цілому позитивний.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меланія Трамп заявила, що певні американські ЗМІ спеціально розпалюють конфлікти проти Дональда Трампа.

Також Знай.ua писав, з'явилися фото посилок з бомбами для Обами і Клінтон.