Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов не втомлюється бризкати отрутою в бік України, навіть коли це виходить за межі елементарного здорового глузду.

Так днями у прямому ефірі власної програми на пропагандистському телеканалі "Росія 1" Соловйов нахабно пригрозив Україні новою агресією. Головний "рупор" Путіна підкреслив, що вона нібито буде різкою і несподіваною.

Більш того, Соловйов додав, що про розвиток подій Київ дізнається після того, як це станеться і пообіцяв, що в процесі вторгнення окупанти будуть використовувати перевірені тактики, уже випробувані в Криму і в Сирії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Напевно, вам складно це усвідомити, бо Росія дійсно жорстко поки не відповідає. Однак це не означає, що ми тупі, і не означає, що ми не бачимо, що ви робите, не означає, що ми забуваємо. Наша особливість полягає в тому, що ми зазвичай діємо, як ведмідь. Несподівано, дуже різко, без попереджувальних знаків. Ви про всяк випадок весь час це тримайте в умі. Так було, вибачте, коли вам не сподобалися "ввічливі люди" (окупанти Криму. - ред.), Так було в Сирії. Раптом що - ви дізнаєтеся, з газет, з ранку", - уїдливо підсумував головний путінський пропагандист.

Володимир Соловйов
Володимир Соловйов

Нагадаємо, у студії скандальної російської пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1" спалахнув новий скандал, пов'язаний з Україною.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так,цього разу екс-нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко відзначилася доволі неоднозначними заявами, назвавши столицю Російської Федерації, Москву, української.

Зокрема, скандальна екс-нардеп заявила, що нинішню столицю Росії, Москву засновано великим київським князем.

Як повідомляв раніше Знай.uа, відомий російський актор Михайло Єфремов продовжує публічно висловлювати свою антипутінську позицію, чим періодично викликає на себе шквал гнівних коментарів у Росії.

Також Знай.uа писав про те, що Верховна Рада розглянула постанову 9157, яка закликає зареєструвати телеканали Newsone і 112 Україна як "агентів впливу держави-агресора".