У Ханти-Мансійську російському президенту Володимиру Путіну подарували пояс оленяра. Цю "подію" в усіх фарбах показали пропагандистські ЗМІ Росії, чим дуже засмутили користувачів мережі РФ.

Так, під відповідним твітом журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова вони не шкодували слів, щоб висловити своє обурення.

"У нього цілий край тоне з людьми і мостами, а він до чукчів-оленеводів поїхав.Нормально", "Оленів ціла країна, без пояса ніяк", "Пенсіонерів, мабуть, ще не всіх обібрав" написали росіяни

Новий подарунок Путіна не залишив без уваги і український політолог Олексій Голобуцький. Про це він написав у своєму Telegram.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Цікаво, хто призначений у почесні олені: Медведєв чи Шойга?" Олексій Голубицький

Нагадаємо, радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон заявив про те, що президент США готовий зустрітися з Путіним у Вашингтоні в 2019 році. Про це стало відомо під час його виступу в Грузії, куди він приїхав з офіційним візитом.

За його словами, Дональд Трамп офіційно запросив президента РФ на переговори. Саме Болтон повинен був передати інформацію Білого дому, коли перебував у Кремлі на цьому тижні. Поки невідомо, як відреагував Володимир Путін на запрошення глави США.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Росії мабуть вирішили, що наплив українців, охочих отримати паспорт РФ, настільки великий, що доведеться спростити процедуру отримання громадянства. Не справляються, мабуть. Так, Державна дума в першому читанні прийняла відповідний законопроект.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий російський історик і аналітик Валерій Соловйов розповів про вельми неоднозначну ситуація, яка сталася в одній з московських шкіл.