У Сінгапурі співробітники місцевих спецслужб змусили пройти через рамку металошукача російського президента Володимира Путіна.

На відео видно, що господар Кремля спочатку намагався сам пройти повз, але служба безпеки "акуратно перенаправила" російського лідера до рамки. У момент проходження детектор спрацював, однак оглядати Путіна не стали – дивно, чому.

При цьому, зазвичай перших осіб держав, які прибувають на офіційні заходи, пропускають через окремий прохід.

Дивіться: Путіна змусили пройти крізь металошукач

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, близько полудня 14 листопада місто Керч, що в анексованому Росією Криму, залишилося без світла. Як повідомляв "Знай.ua", Путін осоромив своїх підопічних на очах у всього світу, закривши перед ними двері до переговорної кімнати у ході важливого міжнародного заходу. Також "Знай.ua" писав, Володимир Путін Володимир Путін присвоїв співаку Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.