43-річна Кімберлі Сантлбен-Стітел зі штату Техас (США) пережила важкий розрив з чоловіком, який часто брехав і зраджував їй. Однак, жінка не сумувала, і вирішила відсвяткувати розлучення гучною вечіркою, свято повинно було бути незвичайне і символізувати прощання з минулим. Про це повідомляє Fox News.

Так на своїй вечірці свободи Кімберлі підірвала свою весільну сукню. Її сестра запевняє, що шум від вибуху був чутний в радіусі 24 кілометрів від його епіцентру.

"Друзі і родичі пропонували мені по-різному вчинити з сукнею: віддати на пелюшки недоношеним дітям або в церкву на хрестильні сорочки. Але для мене воно символізувало брехню. Я хотіла влаштувати вечірку на честь розлучення і спалити його", – пояснила Сантлбен-Стител.

Батько американки та її зведений брат начинили плаття дев'ятьма кілограмами таннериту – вибухівки, що використовується для пожежних навчань і при проведенні бурових робіт. Наприкінці вечірки жінка вистрілила в сукню зі снайперської гвинтівки. Найприємніше для жінки, в цьому кроці, було те, що вона потрапила в потрібну точку з першого разу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я відчула себе вільною, коли натиснула на спусковий гачок", – зізналася Сантлбен-Стітел.

Не погане рішення позбутися тяжких спогадів з минулого. Психологи рекомендують позбуватися тих речей, які викликають негативні спогади. Але варто пам'ятати, що спосіб, який ви вибираєте, не повинен нашкодити оточуючим.

Розлучення - це, безумовно, непросте рішення, особливо для жінок. Часто після розриву тривалих відносин вони впадають у важкі стани на зразок депресії, апатії або агресивної істерики.

Здається, що пережити такий складний період неможливо і опускаються руки. Проте, психологи радять 10 дієвих способів пережити розставання з гумором.

Нагадаємо, хлопець заради кохання відгодував дівчину на 80 кг, в мережі показали відео нестандартної парочки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Міллі Купер – 96-річна жінка, яка живе в Лас-Вегасі, народилася і виросла в Лондоні. Потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як найстаріша повія в світі. Незважаючи на всі заборони і закони.

Також "Знай.uа" писав, австралійський хлопець Хосе Борстві вирішив освідчитися своїй дівчині Діані в коханні і покликати її заміж. Він хотів все зробити так, щоб це було для неї сюрпризом. Проте не врахував маленьку деталь.