В індійському місті Агра мавпа викрала 12-денного немовля прямо з рук матері і вкусила його. В результаті нападу тварини дитина отримада серйозні травми, від яких померла. Про це 15 листопада повідомили ВВС.

За словами близьких, жінка годувала малюка грудьми у власному будинку. Тварина ввірвалася в будинок, схопила дитину і потягнула з собою. Покусаного малюка знайшли на даху сусіднього будинку.

Дитину навіть встигли доставити до лікарні, однак врятувати його вже було неможливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"В цьому районі дуже багато мавп, ми живемо в страху. Ми багато разів говорили адміністрації, просили допомоги, але вони нічого не зробили. Мати дитини сильно вбита горем, щоб говорити", - розповів дядько дитини.

Раніше ми писали, що в зоопарку в Америці, левиця вбила лева, з яким жила в одному вольєрі протягом 8 років. Про це повідомила прес-служба зоопарку.

12-річна левиця Зурі накинулася на 10-річного Нйака, з яким жила в одному вольєрі 8 років. При цьому у них у 2015 році народилося потомство, троє левенят.

Персонал зоопарку 15 жовтня помітив агресивне гарчання, яке лунало з вольєра львів. Виявилося, що левиця вчепилася в шию Нйака.

Співробітники зоопарку намагалися розняти забіяк львів, однак Зурі тримала Нйака за шию до тих пір, поки він не припинив рухатися. Така поведінка стала шоком для доглядачів зоопарку.

Також раніше ми писали, що зграя африканських мавп під Одесою відкрила "охоту" на жителів дачного кооперативу "Либідь". Вже два тижні поспіль тварини обносять їх сади і городи. Цю інформацію повідомляє ТСН.

"Ми постійно відчуваємо запах, чуємо крики тварин, які не дають спокійно жити і змушують переживати за нашу безпеку. Немає нормальних умов для життя", - розповіла вона.

Нагадаємо, справжня двоголова змія потрапила на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", домашня "киця" зробила з господарем те, що мавпа з газетою.

"Знай.ua" писав, що масове нашестя рогатих не на жарт налякало жителів.