Депутати Консервативної партії Терези Мей повідомили, що зібрали достатню кількість голосів для того, щоб ініціювати голосування за недовіру прем'єр-міністру.

Про це повідомляє Reuters.

"48 листів від консервативних депутатів, необхідні для того, щоб запустити голосування про вотум недовіри прем'єр-міністру Терези Мей, зібрані, повідомив редактор BrexitCentral у п'ятницю, пославшись на єдине джерело, який, за його словами, завжди було надійним", - йдеться в повідомленні.

Інформацію підтверджує і телеканал Sky News.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За інсайдерською інформацією, всім урядовим координаторам сказано скасувати будь-які зобов'язання на сьогодні і повертатися в Лондон. Це означає, що голосування за вотум недовіри прем'єр-міністру тепер "ймовірний".

Згідно зі статутом Консервативної партії, при наявності 48 голосів партійців запускається процедура ініціювання голосування за вотум недовіри.

Відомо, що частина консерваторів незадоволені проектом угоди щодо виходу Великобританії з ЄС. Проект у четвер, 15 листопада, затвердив британський уряд.

Раніше повідомлялося, що Переговорники сторін щодо виходу Великобританії з Європейського союзу погодили текст підсумкового угоди по Brexit.

Відомо, що угода щодо Brexit вже погоджена на "технічному рівні" і буде надіслано уряду Британії вже в середу.

Нагадаємо, Великобританія офіційно виходить з ЄС. Уряд країни готовий підписати остаточну угоду.

Як повідомляв Знай. ua, міністр з Brexit пішов у відставку, у Британії почався фінансовий апокаліпсис. Вихід з ЄС загрожує непередбачуваними наслідками?.

Знай. ua писав, що британський парламент розсипається на очах. Brexit розчаровує міністрів.