Історію про Хатіко знають більшість. Це найвідоміший вірний пес, однак він не єдиний. Собаки здатні відмовлятися від їжі заради ласки і уваги господаря, готові в сніги і холоди чекати свого друга не сходячи з місця. Це вказує на те, що "кращі друзі людини дійсно прив'язуються до нас, а не просто бачать в людині джерело їжі.

Трагічна історія, про яку далі піде мова, сталася близько 3 місяців тому в Китаї. Рано вранці 21 серпня 2018 року жінку на смерть збила машина. Собака вже 80 днів чекає господиню на місці її загибелі.

Про це повідомляє інформаційний портал China News. З кінця серпня пса бачать біля узбіччя дороги, в місті Хух-Хото в автономному районі Внутрішня Монголія.

"Вже майже три місяці, як він з'явився. Собака завжди тут, світить сонце, ллє дощ. Це дуже зворушливо", — розповів журналістам таксист Го Сіньхуа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він припустив, що собака чекає господиню, яка загинула в аварії на цьому місці.

Чоловік додав, що пса кілька разів намагалися погодувати, але він лякався незнайомців і тікав, варто було до нього підійти. Коли люди йшли, собака поверталася на своє місце.

Відео з псом набрало більше шести мільйонів переглядів в китайських соцмережах. Більшість коментаторів зізналися, що видовище змусило їх заплакати. Інші стурбовані, що собаку може випадково збити машина, або ж вона може померти з голоду, або від холоду.

Волонтери з зоозахисної організації намагаються зв'язатися з родичами загиблої, щоб вони забрали собаку до настання холодів. Якщо вони відмовляться, псу почнуть шукати нових господарів.

Верный пес 80 дней прождал хозяйку у места ее смерти

В Китае собака уже 80 дней ждет хозяйку на месте ее гибели. Это грустно и так трогательно! https://news.tut.by/culture/615386.html?f

Geplaatst door Белорусский портал TUT.BY op Woensdag 14 november 2018

Нагадаємо, 10 листопада 1923 року народився легендарний пес Хатіко. Не встигло йому і року виповнитися, як господар подарував його професору Хідесабуро Уено. Той дав цуценяті кличку Hachikō, де Hachi — "восьмий", а kō — суфікс, що означає прихильність, любов. А він став восьмим, тому що у виводку таким за рахунком народився.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в іспанському місті Гранада поліція зупинила чоловіка, який жорстоко бив невинного цуценя. Маленьку німецьку вівчарку відвезли в лікарню. Там їй надали оперативну допомогу. Коли стан песика стабілізувався, поліцейські вирішили його залишити.

Також "Знай.uа" писав, мати не знала, чому кричить кішка зі спальні дочки те, що трапилося далі зворушує до сліз.