Вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Про це повідомляє ANSA.

Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи.

Вогонь перекинувся і на автомобіль обслуговуючої компанії.

Через інцидент травми отримали п'ятеро робітників, один з них у важкому стані.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У зв'язку з ситуацією рух поїздів по залізничному тунелю призупинили. Частина рейсів направили по іншому маршруту.

Раніше ми повідомляли, що в неділю, 11 листопада, у Чехії сталася аварія. Фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет. Загинули жителі України.

Про це повідомляє видання Новини Закарпаття.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі міста Тришинець. В аварії загинуло четверо українців, а ще одна жінка госпіталізована.

"Четверо закарпатців загинули у ДТП в Чехії …мешканці Виноградівського та Хустського районів, ще одна жінка в лікарні", – йдеться у повідомленні.

Загиблі люди їхали в мікроавтобусі, який зіткнувся з фурою. Постраждала жінка перебуває у важкому стані.

Як раніше повідомляв портал, у Польщі сталося страшна ДТП за участю автомобіля Hyundai Tucson, який збив збив на пішохідному переході в селі Сарнув Сілезького воєводства трьох громадянок України. Дві загинули відразу, третя госпіталізована, - передає "Польське радіо".

Про те, що в ДТП постраждали громадяни України стало відомо у вівторок, 13 листопада, хоча інцидент стався минулої суботи.

Як повідомляє поліція, одна з жінок впала в канаву від сильного удару об авто, друга вилетів на проїжджу частину, а третя опинилася під колесами іншого автомобіля марки Volkswagen, що їхав ззаду Hyundai Tucson. 46-річна жінка виявилася єдиною, хто вижила. Українки 44 і 39 років загинули.

Нагадаємо, під Рівному сталося кривава ДТП, багато загиблих. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло на відбійник.

Як повідомляв Знай. ua, вижила у ДТП з Зайцевою, зворушила Україну пронизливим посланням. Залишатися байдужим неможливо.

Знай. ua писав, що п'яний водій автобуса влетів у натовп на зупинці. Жахливий інцидент стався в Лондоні.