Стівена Барклі призначили новим міністром Великобританії по виходу Великобританії з Європейського Союзу. Раніше він обіймав посаду молодшого міністра в міністерстві охорони здоров'я.

Як відомо, на референдумі 2016 року Барклі підтримував кампанію за вихід Великобританії з Євросоюзу.

Він пояснив своє рішення тим, що не може підтримати угоду про Brexit, яке раніше погодили Великобританія і ЄС.

Стівен Барклі

Про це повідомляє прес-служба прем'єр-міністра Сполученого Королівства Терези Мей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Королева з задоволенням схвалила призначення Стівена Барклі на посаду міністра по виходу з Європейського союзу", - йдеться в повідомленні на Twitter.

Стівен Барклі замінив на цьому посту Домініка Раба, який напередодні, 15 листопада, пішов у відставку через розбіжності у поглядах щодо проекту угоди про Brexit.

Раніше повідомлялося, що після відставки міністра з питань Brexit Домініка Раабе обвалився курс фунта по відношенню до більшості основних валют.

За даними BBC, втратив 1,1% по відношенню до американського долара і 1,2% по відношенню до євро.

Як відомо, міністр з питань Brexit Домінік Рааб оголосив про відставку на тлі гострих розбіжностей серед британських міністрів і політиків про умови виходу Британії з ЄС, про які днями домовилися Лондон і Брюссель.

Нагадаємо, британський парламент розсипається на очах. Brexit розчаровує міністрів.

Як повідомляв Знай. ua, у Британії готують відставку Терези Мей. Готові документи для ініціювання відставки Мей.

Знай. ua писав, що Мей заборонила британцям навіть думати про референдум, країна лютує, уряд розвалюється на шматки. Тереза Мей стверджує, що її план по виходу країни з Євросоюзу правильний.