Про це повідомляє агентство Yonhap з посиланням на джерела.

"Високопоставлений чиновник Центрального розвідувального управління США (ЦРУ), який займається питаннями Корей, на цьому тижні таємно відвідав Південну корею і провів переговори з північнокорейськими колегами в прикордонному селі Пханмунджом", — стверджує агентство


Джерела повідомляють, що Ендрю Кім виїхав з чотириденним візитом до столиці Південної Кореї в середу.

Наголошується, що даний візит, швидше за все, повинен служити зменшення напруги між США й Південною Кореєю щодо денуклеаризації КНДР напередодні зустрічі Держсекретаря Майкла Помпео і завідувача відділом Єдиного фронту Трудової партії Кореї Кім Ен Чхоль пізніше в цьому місяці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стало відомо, що у травні 2018 року Помпео і Кім Ен Чхоль вже проводили зустріч у Нью-Йорку, щоб обговорити підготовку зустрічі Дональда Трампа і Кім Чен Ина. Зустріч відбулася на початку літа. Також у травні Кім Ен Чхоль провів зустріч у Вашингтоні з Трампом і передав йому звернення від лідера КНДР.


В даний момент США і КНДР обговорюють можливість організації другого саміту на вищому рівні.


Нагадаємо, Новітнє і надпотужне: Кім Чен Ин запустив пекельну зброю, "ядерні понти" відпочивають, Трамп з Путіним втратили сон

КНДР продовжують "гримітимуть зброєю", яка, за прогнозами, зможе повністю замінити ядерний арсенал країни.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Кім чен Ин
Кім чен Ин

У повідомленні сказано, що в п'ятницю, 16 листопада, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відвідав один з військових полігонів, де були проведені успішні випробування невідомої "передової" зброї.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Добре взяло": гриби Кім Чен Ина змусили лідера Південної Кореї зробити дещо дивне

Президент Південної Кореї Мун Чже Ін відправив північнокорейському колезі їстівний подарунок. Про це повідомляє "Енхап" з посиланням на адміністрацію Сеула.

За інформацією агентства, влада Південної Кореї направили в КНДР 200 тонн мандаринів. Партія фруктів буде переправлена чотирма рейсами (по два в неділю і понеділок) з провінції Чеджудо в Пхеньян. Всього Північна Корея отримає 20 тисяч коробок по 10 кілограмів фруктів у кожній.

Також Знай.ua" писав про те, що Пряник закінчився: КНДР погрожує США ядерною війною, є лише один вихід