У Шереметьєво літак розчавив людину на злітній смузі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Рейс Москва - Афіни стартував сьогодні ввечері - о 20:10. Під час зльоту екіпаж відбився диспетчеру про те, що літак зіткнувся з 'невідомим предметом ". Цим предметом виявився чоловік.

Загиблий - чоловік. Що він робив на шляху лайнера - поки незрозуміло. Шансів врятувати його не було ніяких.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що всесвітньо відомий ірландський авіаперевізник компанія Ryanair планує створити в Україні четвертий за масштабом IT-хаб в Європі. Саме тому, компанія планує ввести в Україні нову посаду технічного директора.

"Компанія запускає посаду технічного директора в Україні. Це рішення мотивовано перспективою створення IT-хаба в Україні, який може стати четвертим в Європі після мадридського, вроцлавського і дублінського", - наголошується в повідомленні Мінінфраструктури України.

Варто відзначити, що ірландський лоукостер Ryanair нещодавно звільнив відразу шість співробітників. Причини досить непередбачувані: керівництву компанії не сподобалися знімки, де вони сплять на підлозі в очікуванні рейсу.

Таке рішення пояснили "шкода репутації", якій нібито завдали працівники. Знімки опублікували в Twitter ще в середині жовтня, їх автор зазначив: зроблені вони невипадково, сам бачив перевізників в кімнаті для екіпажу.

Крім того варто додати, що 26-річна Інтан Інду Сірі з Малайзії та її наречений Ріо Нанда Пратама збиралися зіграти весілля.

Відомо, що пара цілком серйозно готувалась до весілля та навіть купила весільну сукню для дівчини. Проте менше ніж за два тижні до свята хлопець загинув. Він виявився на борту літака компанії Lion Air, який впав у море Яванця.

Відомо, що перед самим відльотом хлопець немов відчував небезпеку та попросив наречену відправити йому фото у весільній сукні, якщо він не встигне повернутись.

За словами мами дівчини, молодий лікар був надзвичайно похмурим в аеропорту. І кілька разів обняв її дочка на прощання, він ніби не міг змусити себе піти.

Нагадаємо, пасажири купили деталь для літака, пілоти поставили жорстку вимогу.

Як повідомляв "Знай.ua", "колорадського" фаната розвернули в Жулянах, СБУ вже вигадала покарання.

Також "Знай.ua" писав, що електронні візи стануть дорожчими.

Два пілоти загинули під час падіння літака Су-27