26-річна Інтан Інду Сірі з Малайзії та її наречений Ріо Нанда Пратама збиралися зіграти весілля.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що пара цілком серйозно готувалась до весілля та навіть купила весільну сукню для дівчини. Проте менше ніж за два тижні до свята хлопець загинув. Він виявився на борту літака компанії Lion Air, який впав у море Яванця.

Відомо, що перед самим відльотом хлопець немов відчував небезпеку та попросив наречену відправити йому фото у весільній сукні, якщо він не встигне повернутись.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами мами дівчини, молодий лікар був надзвичайно похмурим в аеропорту. І кілька разів обняв її дочка на прощання, він ніби не міг змусити себе піти.

"Якщо я не повернуся до 11 листопада, все одно одягни плаття, яке я вибрав. Приведи себе в порядок і попроси свіжу білу троянду. Потім зроби гарну фотографію і відправ її мені", - зазначив наречений.

Відзначається, що через кілька днів після моторошної катастрофи літака дівчина розповіла про свою біль в одній із соціальних мереж. Вона також поділилася спільними фотографіями, які вони зробили за 13 років. Пара познайомилася ще в школі, це була перша і сильна любов. А в день, коли повинна була відбутися їхнє весілля, вона виконала останнє прохання нареченого.

Дівчина влаштувала весільну фотосесію з сестрою нареченого і родичами. І щосили намагалася посміхатися.

"Хоча мене переповнює смуток, яку я не можу описати, я повинна посміхатися тобі. Я не можу сумувати. Я повинна залишатися сильною, як ти завжди говорив. Я люблю тебе, дорогий"

Разом з тим варто відзначити, що длекомагістральний Boeing-777 авіакомпанії Air France, що виконував рейс Париж-Шанхай, змінив маршрут і екстрено сів у російському Іркутську через задимлення кабіни пілотів.

За повідомленнями екстрених служб, командир авіалайнера, пролітаючи між Росією і Монголією, був змушений запросити екстрену посадку через загоряння в кабіні пілота. Диспетчери направили повітряне судно в Іркутськ, який міг прийняти літак такого класу. Як повідомляють російські джерела, посадка авіалайнера відбулася без пригод. Рятувальники провели евакуацію пасажирів. Обійшлося без постраждалих.

Це вже не перша пригода з літаками Boeing. Відомо, що 9 листопада пасажирський літак Boeing 757, що належить оператору Fly Jamaica, що виконував рейс в Торонто, здійснив аварійну посадку в аеропорту Джорджтауна(Гайана, Південна Америка) через проблеми з гідравлікою.

Нагадаємо, літак розвалився перед аеропортом, багато жертв.

Як повідомляв "Знай.ua", Boeing з десятками пасажирів розірвало на частини, перші кадри.

Також "Знай.ua" писав, що пасажирський літак зник над диким лісом, зв'язок втрачено.

Авіакатастрофа в Індонезії: з'явилося відео з літака в момент падіння