Літак Boeing 757 прямував в Торонто, Канади. Він змушений здійснити аварійну посадку з-за проблем з гідравлічною системою.

Аварійна посадка стала вимушеним заходом після того, як проблеми виникли прямо під час польоту. Відзначається, що посадка виявилася досить жорсткою.

Літак викотився за межі злітно-посадочної смуги і врізався в огорожу. Він отримав серйозні пошкодження.

На кадрах з місця події можна помітити, що літак серйозно постраждав і з нього йшов густий дим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Один з двигунів Boeing 757 практично повністю відірвався. Лайнер сильно постраждав і посадка була жорсткою, проте обійшлося без жертв. А адже на борту перебувало 118 осіб, з яких – вісім членів екіпажу та двоє дітей.

Тим не менш, медична допомога знадобилася щонайменше шести пасажирам.

Інцидент стався в аеропорту столиці південноамериканської країни Гайани Джорджтауна з літаком авіакомпанії Fly Jamaica. Проблеми виникли незабаром після вильоту, тому капітан літака вирішив повернутися в аеропорт.

Нагадаємо, пасажири вмирають зі страху поки літак виробляє паливо над містом, катастрофа може трапитися в будь-який момент. Екстрені служби готуються реагувати на можливу катастрофу.

Як повідомляв Знай. ua, рятувальники дістали загиблих, сотні понівечених тіл, людей не дізнатися. Пошуки тривають досі, серед численних уламків намагаються впізнати загиблих.

Знай. ua писав, що страшна авіакатастрофа потрясла світ, на місці аварії працюють військові. На місце події прибули пожежники, медики і військові.