У Москві, Росія в небі над околицями аеропорту Внуково "завис" літак. Відео опублікував telegram-канал Mush.

На відео здається, що літак немов завис у повітрі й нерухомо тримається на одному місці над Київським шосе. Водіїв здивувало це явище, вони знімали те, що відбувається на телефони.

Швидше за все, літак боровся з потоками вітру і йшов на посадку, так як було видно відкриті задні закрилки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали, що білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" виставила на аукціон літак ТУ-154M, на якому раніше літав президент Олександр Лукашенко, а потім – члени білоруського уряду.
Як повідомляє TUT.BY інформація про торги з'явилася в газеті "Звезда". На продаж виставлено літак 1995 року випуску з бортовим номером EW-85815.

Також ми повідомляли, що в Італії сталася страшна авіакатастрофа. З'явилася інформація, що недалеко від Венеції впав легкомоторний літак. В результаті аварії загинули два пасажири.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійського інформаційного агентства ANSA.

За інформацією журналістів відомо, що літак Sia Marchetti Sf 260 розбився у Caorle в місцевості Бріан, один із загиблих був льотчиком-інструктором. На місце події прибули пожежники, медики і військові. Причина аварії поки невідома.

Також ми повідомляли, що в понеділок, 5 листопада, російський винищувач здійснив небезпечне зближення і перехоплення літака-розвідника EP-3 Aries ВМС США у міжнародному повітряному просторі над Чорним морем. Ролик з небезпечним маневром російського літака опублікований на YouTube-каналі Військово-морських сил США.

Повідомляється, що російський винищувач на швидкості небезпечно зблизився з американським EP-3 Aries, піддавши ризику екіпаж літака. Через небезпечний маневр американські пілоти повідомили про турбулентність.

Нагадаємо, знайдено "чорний ящик" фатального рейсу Lion Air.

Як повідомляв Знай.uа, літаки не змогли поділити злітну смугу, пасажирів врятувало тільки диво.

Знай.uа писав, МАУ переглянули норми перевезення багажу.