"Каналізаційний монстр", який рухається, бо складається з клубка черв'яків-трубочников, був виявлений жителем Х'юстона за межами своєї квартири після рясного дощу.

Він зняв на камеру це чудовисько і чесно зізнався, що відчував глибоку відразу. Навіть подумував, як це вбити. Про це пише dailymail.

У США це не перший випадок виявлення "каналізаційних монстрів", які насправді представляють собою скупчення черв'яків tubifex, — перший був знайдений під Ролі в Північній Кароліні в 2009 році.

"Через відсутність грунту вони обмотують один одного. Жахи, які ви бачите, є результатом того, що один черв'як скорочується, а потім стимулює всіх інших робити те ж саме майже одночасно, тому це виглядає як один великий м'яз, що скорочується", — сказав Бріозоолог Тімоті Вуд з Університету Райт.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ці черв'яки tubifex зазвичай живуть у водних середовищах проживання, включаючи каналізаційні системи і воду, що містить велику кількість мулу і розкладаються на органічних речовин. Коли рівень кисню падає, вони можуть виходити на поверхню.

Раніше ми повідомляли, що нещодавно вчені з Австралії вперше зняли у водах Південного океану в Антарктиці рожевий морський огірок, якого ще називають "безголовим курчам-монстром". Варто відзначити, що до цього випадку тварину бачили тільки в Мексиканській затоці.

Фахівцям вдалося зняти морський огірок з допомогою нової системи підводних камер, призначених для збору даних для Комісії по збереженню морських живих ресурсів Антарктики (АНТКОМ).

Також раніше повідомлялося, що в мережі бурхливо обговорюють моторошне, та водночас веселе відео, на якому російський рибалка хизується незвичайною знахідкою.

Кадри шокують, адже на них можна побачити невідомого глибоководного хробака, якого виловили з глибин. Справа в тому, що він моторошно посміхається.

Нагадаємо, що голландський рибак, витягнувши сітку, виявив там два золоті злитки вартістю близько 850 тис. євро.

Як повідомляв портал Знай.uа бактерії з організму атлантичної глибоководної губки допоможуть вилікувати небезпечні і стійкі інфекції.

Також портал Знай.uа писав, що в акваріумі у Торонто невідомий турист "в чому мати народила" стрибнув у резервуар з акулами і вирішив трохи купуватися.