Боротьба з мігрантами в США перейшла межі дозволеного і людського. Агентство АР пише, що Білий Дім дозволив стріляти по нелегальним переселенцям на кордоні. За словами міністра оборони Штатів Джеймса Мэттиса, це робиться для того, щоб затримувати нелегалів за лічені хвилини, а не годинник" . Так, Пентагон тепер уповноважений використовувати військові сили для того, щоб захищати прикордонників і митників від мігрантів, які часом поводяться агресивно і влаштовують заворушення. Для цього може застосовуватися зброя, пише видання.

Така міра повинна запобігти насильству мігрантів проти співробітників державних прикордонних служб Америки.

"Ми будемо інформувати вас про всі нових місіях і кількість військових (відправлених до межі - ред.) по мірі того, як будуть прийняті ці рішення", - Сказав Джеймс Мэттис.

На даний момент є інформація про чотирьох караванах нелегалів, що рухаються до американської кордоні. З них перший караван в кількості 500 мігрантів знаходиться в Мексиці, їх шлях розпочався 28 жовтня. Другий караван вийшов 31 жовтня. Третій – 5 листопада. З Сальвадору нелегали рухаються з 18 листопада.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", суд врятував мігрантів від божевілля Трампа. Суддя окружного суду в Сан-Франциско США прийняв тимчасову судову заборону, який спрямований проти політики президента Америки Дональда Трампа. Питання стосується надання притулку нелегальним мігрантам.

Раніше американський лідер випустив постанову, згідно з якою такі люди не могли подавати документи на отримання статусу біженця в країні. Притулок в США, за рішенням Трампа, можна було надати лише тим мігрантам, які перейшли кордон в спеціальному пункті в'їзду.

Відповідний документ Трамп підписав 9 листопада.

Почасти таке рішення, за словами президента США, було викликане наближенням до кордоні США і Мексики каравану мігрантів.

Нагадаємоу Європі дозрів емігрантський жировик, шукають хірургів. Більшість мігрантів, які найближчим часом можуть прорватися через кордон – зовсім не сирійські біженці.

Як повідомляв Знай. ua, у Німеччині придумали, як позбутися від приїжджих. У МВС було запропоновано ряд заходів, які повинні полегшити і прискорити процедуру депортації відкинутих біженців.

Знай. ua писав, що Трамп в одну мить перекрив повітря мільйонам нещасних. Трамп заборонив надавати притулок нелегальним мігрантам в США.